Blue45 8. Paź 2019 #1 Cześć mam pytanie w jaki sposób zwiększyć ludnosc? Uzywam tego zaklęcia Hery ale to daje bardzo malo
Rotsu 8. Paź 2019 #2 Blue45 napisał: Cześć mam pytanie w jaki sposób zwiększyć ludnosc? Uzywam tego zaklęcia Hery ale to daje bardzo malo Kliknij aby rozwinąć... trzeba rozbudowywać gospodarstwo wiejskie więcej o tym budynku tutaj
Blue45 napisał: Cześć mam pytanie w jaki sposób zwiększyć ludnosc? Uzywam tego zaklęcia Hery ale to daje bardzo malo Kliknij aby rozwinąć... trzeba rozbudowywać gospodarstwo wiejskie więcej o tym budynku tutaj
dorocia Zespół Grepolis 8. Paź 2019 #3 Można także zbadać badanie "Pług" w Akademii oraz wybudować budynek specjalny Łaźnie. Jest jeszcze bonus "Ekspansja lądowa".
Można także zbadać badanie "Pług" w Akademii oraz wybudować budynek specjalny Łaźnie. Jest jeszcze bonus "Ekspansja lądowa".
kacperek lan 8. Paź 2019 #4 a da się zmusić ludność do rozmnażania się, aby zwiększyć populację swojego polis?
Rotsu 8. Paź 2019 #5 kacperek lan napisał: a da się zmusić ludność do rozmnażania się, aby zwiększyć populację swojego polis? Kliknij aby rozwinąć... niestety nie da się
kacperek lan napisał: a da się zmusić ludność do rozmnażania się, aby zwiększyć populację swojego polis? Kliknij aby rozwinąć... niestety nie da się
Rotsu 8. Paź 2019 #7 kacperek lan napisał: czemu Kliknij aby rozwinąć... najzwyczajniej nie ma takiej możliwości