Fo dzisiaj przeżywa drugą młodość xd od jutra wracamy do jednego posta na całe forum
To nie młodość to gimnazjalny poziom olafaFo dzisiaj przeżywa drugą młodość xd od jutra wracamy do jednego posta na całe forum
ok dzieki za info, przejąłem się wpisem //ciach// i dostałem objawienia faktycznie musze zmienić całą swoją postawę bo mi wjechałeś na ambicjeTo nie młodość to gimnazjalny poziom olafa
Mam ten sam problem, konto z 2011 roku poszło do lamusa bo postanowiłem mieć przerwę od grepo ...Oddajcie mi kurdy moje lajki i mantykore cxy więcej!!!!! @
Leituś Słońce Tracisz w moich oczach pisząc takie rzeczy na starcie, bo właśnie od takich tekstów wszystko się zaczyna. To jest niepotrzebne. Nie potrzebne jest paplanie o bambikach, kto jest lepszy kto gorszy, obrażanie na starcie graczy, gdzie... chyba Ciebie tam nawet nie ma?Na nowym jest tylko jedna mocna ekipa reszta to bambiki nie ekipy
Darsen, czy to Ty?Proszę kupować te surowce na m44 biedaki polaki
Latuś ja myślałem że ty jak murańscy nigdy nie klepieszNo i to jest sytuacja w której wiem że muszę odklepać xd
Pass
Pozdrawiam Cię moja miła, nie wypadaj nigdy z formy. Za to Cię kochamy
obóz bandytów nas pokonał tak bywaJuż nam się sojusz rozpadł fajnie
Tacy zawodnicy jak ja do Freak Fightów nie wchodzą. Bawcie się dobrze tam chłopaki.Latuś ja myślałem że ty jak murańscy nigdy nie klepiesz
Poka nowy rekord bambikuDobrze ze w koncu znalazł się ktoś, kto postawił go do pionu. Ten cały jelito za dużo gwiazdorzy