No to jak u innych Jedziemy:) ..............................
patrykmy 16. Cze 2014 #1 No to jak u innych Jedziemy .............................. Ostatnia edycja: 28. Gru 2015
patrykmy 16. Cze 2014 #4 Odp: patrykmy Big Kamil napisał: Jak długo grasz w grepolis? Kliknij aby rozwinąć... W grepolis to bedzie tak ze dwa lata prawie - - - Automatycznie połączono posty - - - londi napisał: Czemu postanowiłeś założyć temat? Kliknij aby rozwinąć... Odpowiem rymem ,,temat zalożyłem bo wam pozazdrościłem"
Odp: patrykmy Big Kamil napisał: Jak długo grasz w grepolis? Kliknij aby rozwinąć... W grepolis to bedzie tak ze dwa lata prawie - - - Automatycznie połączono posty - - - londi napisał: Czemu postanowiłeś założyć temat? Kliknij aby rozwinąć... Odpowiem rymem ,,temat zalożyłem bo wam pozazdrościłem"
londi 16. Cze 2014 #5 Odp: patrykmy Gdzie aktualnie grasz? Wolisz stary czy nowy system podboju? Często rymujesz?
patrykmy 16. Cze 2014 #6 Odp: patrykmy Aktualnie gram na olimpi ale tez na pelli i retimno lecz tam mniej gram na tym samym nicku Wole stary system podboju nie korzystalem jeszcze z nowego ale wiem jaki jest i uwazam go za nieco glupi Nie ale lubie wymyslac rymowane wierszyki
Odp: patrykmy Aktualnie gram na olimpi ale tez na pelli i retimno lecz tam mniej gram na tym samym nicku Wole stary system podboju nie korzystalem jeszcze z nowego ale wiem jaki jest i uwazam go za nieco glupi Nie ale lubie wymyslac rymowane wierszyki
patrykmy 17. Cze 2014 #8 Odp: patrykmy No coz avatar to mój ulubiony bog , to oczywiscie Ares bog wojny
patrykmy 22. Cze 2014 #12 Odp: patrykmy Oczywiscie np. W world of tanks i inne gry ale w online tylko te dwie a takie to mnóstwo Ostatnia edycja: 28. Gru 2015
Odp: patrykmy Oczywiscie np. W world of tanks i inne gry ale w online tylko te dwie a takie to mnóstwo
patrykmy 1. Sie 2014 #17 Odp: patrykmy Najfajniejszy świat-olimpia,my Potrawa-wiele ale chyba sałatka z gyrosa Ostatnia edycja: 28. Gru 2015
maja2013 1. Sie 2014 #18 Odp: patrykmy Co Ci sie najbardziej podoba w Grepolis ? wolisz off czy deff ? Ulubiony kolor ?
patrykmy 1. Sie 2014 #19 Odp: patrykmy Najbardziej...możliwość załozenia sojuszu zupelnie za darmo co nie jest mozliwe w kazdej grze przeglądarkowej... Off czy deff? Lubię i to i to ale bardzie off Kolor- pomarańczowy
Odp: patrykmy Najbardziej...możliwość załozenia sojuszu zupelnie za darmo co nie jest mozliwe w kazdej grze przeglądarkowej... Off czy deff? Lubię i to i to ale bardzie off Kolor- pomarańczowy