Oczywiście, pod warunkiem, że żadne zasady etyki "zawodowej" którymi powinieneś się kierować Ci w tym nie przeszkadzająCzy ja wiem? A to ma działać w obydwie strony? Tzn. Czy śmieszne pytania też mamy publikować?
To rzeczywiście jest zabawne. Obawiam się jednak, że tylko do momentu, kiedy nie trafisz na osobę konsekwentną w swoim działaniu.Bardzo możliwie, nikt nie jest idealny no i to działa w obydwie strony np. "moja ciocia zna kuzyna którego brat cioteczny jest prawnikiem i posądzę Pana o..."
myślę że jak najbardziej, ale oczywiście bez nicków jednej i drugiej stronyCzy ja wiem? A to ma działać w obydwie strony? Tzn. Czy śmieszne pytania też mamy publikować?
To trzeba dostać na piśmie. Jeden z administratorów twierdzi, że cytowanie jego własnych wypowiedzi go kompromituje, więc jak trafimy na niego ban mamy jak w banku.musiałoby być jeszcze oświadczenie że na podstawie wklejanych tutaj cytatów nie dostanie się bana
bo co jeśli ktoś np dostał śmieszną odpowiedź na innym koncie na FO, a chce zacytować to tutaj na aktualnym? ktoś z teamu może pamiętać swoją odpowiedź i dać bana za multi
Jeszcze trochę i Ci uwierzę...Ale admini mają guzik do gadania na forum![]()
Mi też :/Domyślam się dlaczego, ale nadal uważam, że szkoda tamtego działu.
a co to za różnica jak mentalnie oni i tak są jednocyfrowiMogłam sobie sprawdzić na bieżąco, jak np. pisałam z supportem czy mam do czynienia z kobietką 50 letnią, czy 17 letnim facetem.