DeletedUser7
Guest
Zapraszam do dyskusji na temat świata pierwszego z Hefajstosem!
wejde tylko po to żeby ci apka makarenę grałaTo kto pierwszy w kolejce po baty od Pana Kuli? Zapewne Kacperek...
Wiecznie wyciszona, więc wrażenia na mnie nie zrobiszwejde tylko po to żeby ci apka makarenę grała
to będzie tańczyć jak mu zagraszwejde tylko po to żeby ci apka makarenę grała
Czekaj tylko sie norge zaloguje
Jeśli zabiorą możliwość fejkowania świątyń to równie nie będzie można fejkować graczy, a więc strzelasz sobie w kolano, bo przecież wy wygraliście świat lato dzięki fejkowaniu wszystkich graczy.Ponowię swoje pytanie z tematu "dyskusje o nowym świecie".
Czy w najbliższym czasie są przewidywane jakieś działania mające na celu usprawnienie funkcjonowania świątyń? Chodzi mi tutaj o lagowanie gry poprzez masowe wysyłanie ataków na daną świątynie, co skutkuje raportami z opóźnieniem do 5h i brakiem możliwości obrony.
Jeśli nie to niestety będzie to kolejny świat, na którym jesteśmy królikami doświadczalnymi na świecie beta/testowym.
weź jeszcze resztę rodziny zaproś xDCzekaj tylko sie norge zaloguje
Nie dziwię się, że 3/4 forum po Tobie jedzie jak takie bzdury opowiadasz XD Fejki to część taktyki tak samo jak złom, jak Ci nie odpowiada 1000 ataków na liczniku to idź grać w Farming Simulator.Jeśli zabiorą możliwość fejkowania świątyń to równie nie będzie można fejkować graczy, a więc strzelasz sobie w kolano, bo przecież wy wygraliście świat lato dzięki fejkowaniu wszystkich graczy.
Przemyśl dwa razy co piszesz, bo będziesz musiał się nauczyć taktyki i nabyć trochę umiejętności, aby zabrać komuś wiochę, a w waszym sojuszu takie antytalencia mogłyby zakończyć grę przez takie zmiany, bo jak to tak bez FEJKÓW da się komuś zabrać wiochę???
Z drugiej strony dla lepszych ekip i graczy to super rozwiązanie, grepo pozbędzie się chorych ludzi.
dziękuję za uwagę.
Cho na nowy system kozaku. Tu mnie Piecki obroni więc nie masz polotu do niego i idź tam marchewe wcinajweź jeszcze resztę rodziny zaproś xD
Pierwsza osoba, która mi wyślę link gdzieś obok areczka albo vaxiliuma dostanie moje wioski jak już skończą rozgrywkę :v