Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Tak wiec stalo sie!![]()
Nie zaśniesz zdobył odznaczenie:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
mam nadzieje, ze to jeszcze nie koniec, ze nie tylko po cudaki sie tu zjawilismy.
Jeżeli spełnię wymagania to bardzo chętnie,tylko bunty?Bo slotów mi brak!! UWAGA KONKURS !!Konkurencja prosta jak bojowy cep - wbijamy bunty orion.pmż.
Mam przyjemność ogłoszenia konkursu na ilość wbitych buntów!![]()
![]()
Kandydatów poproszę o kontakt priv bezpośrednio na grze w celu uzyskania daty startu takowych zawodów! To sprawa Humoru więc liczę na poważne kandydatury!
Dla najbardziej sprawnego wojownika w nagrodę udam się z nim na wybrany przez niego świat.
Wbije się z nim na stary system podboju, nowy system podboju czy też dominacje i oferuje :
i wiele, wiele więcej...
- Usługi moralowe na wysokim poziomie
- Surowce
- Stałki od innych graczy
- punkty walki za rozbite wojsko
- palikowanie
- rozbudowa miast z prędkością światła do przekazania z badaniami i niezbędnymi budynkami
- Ogólna pomoc na każdej płaszczyźnie
Każdy coś warty gracz doskonale wie jak to dobrze jest mieć mnie po swojej stronie, a wiec nie zmarnuj jedynej okazji, bo zwyczajnie zawsze to ja dobieram towarzystwo, a nie na odwrót wiec tutaj pojawia się wyjątek.
Wymaga się tylko cierpliwości od kandydatów, bo wbić bunt w tej kryjówce na M24, nie bedzie łatwe.
W Wybranym dniu rozpoczniemy konkurencje liczą się wbite wszystkie bunty, nie ważne jakim stylem (dowolnym).
Pozdrawiam kurcze![]()
Sory garudo, ale kłamiesz.Dominacja polityczna![]()
![]()
![]()
![]()
a może celowo go nie ma ? patrząc po tym co się działo to nie do końca takie dziwneW tej dziesiątce nie ma oriona, bo... ehhh nadając już z wieży babel - ten człowiek wedle mnie nie ma kategorii w jakiej mógłby sie sprawdzić.
Bo Kohorta, nie jest niczemu winna.Tak walczy wielki Parsifal.... wiadomości do naszych graczy . Gratulacje za brak wiary we własne siły i kolejne intrygi i fałsz.
Witam wszystkich w ten piekny wieczor
Sojusz Parsifal poszukuje aktywnych offowcow do walki z wielkim ORIONEM
Chetnych zapraszam do kontaktu z bronder