DeletedUser12136
Guest
Odp: Szpiegowanie
Masz rację, znokautowałeś mnie.. Ja Ci piszę, że deszcz nie pada, a Ty to rozumiesz, ze świeci słońce Bajo.. a na przyszłość - jestem kobietą.. Aż dziw, że tego nie zauważyłeś
Przykro mi, że cię znokautowałem
Ja napisałem, żebyś przeczytał tekst ze zrozumieniem. Wy, że nie umiem czytać ze zrozumieniem. Chciałeś dokładności bądź konsekwentny.
Nie jestem przekonany o swojej nieomylności zwracam tylko uwagę na niejasności. Jeżeli zdanie jest niejasne to niby skąd mam wiedzieć która interpretacja jest tą waszą słuszną no ale cóż... nadinterpretacja. A daleko pewnie nie zajdę bo widzę, że monety w tej grze dają takiego kopa że za niedługo stanę się małą faremką na wyspie, no cóż takie trendy teraz.
Hmmm nie czuję się jakoś ortodoksyjnie religijny... ale teraz rządzi PiS to spokojnie w tej kwestii cenzura nic Ci nie zrobi.
Co do tematu dowiedziałem się co chciałem, aż strach na przyszłość o coś pytać, koniec.
Pozdrawiam
Masz rację, znokautowałeś mnie.. Ja Ci piszę, że deszcz nie pada, a Ty to rozumiesz, ze świeci słońce Bajo.. a na przyszłość - jestem kobietą.. Aż dziw, że tego nie zauważyłeś