Adasko bo Ty to wyjadacz starego zapewne jesteś
znam 2 ekipy, może 3 z nowego systemu ale chyba większość już nie gra
Adasko bo Ty to wyjadacz starego zapewne jesteś
A z nazw pamiętasz może?znam 2 ekipy, może 3 z nowego systemu ale chyba większość już nie gra
A z nazw pamiętasz może?
Legion Ateński i Puniccy Piraci przychodzą mi na myśl z Jotynie bardzo, bo ekipa manfreda często miała inne nazwy, byłem tez w jakiś legionach na jakims serwie, 2 ekipy z Joty mniej więcej kojarze, ale to musialbym zobaczyc nick bo z glowy nie przypomne sobie
Legion Ateński i Puniccy Piraci przychodzą mi na myśl z Joty
Obecnie Top 1 Mesembria sam nie pamiętam ile tych x jest w jego nicku XDna jakimś serwie grałem z kumo77 lub jakoś tak bo jak pisałem, dokładnego nicku nie pamiętam może tam było tez x
ja go pamiętam, nie wiem czy on mnie xDObecnie Top 1 Mesembria sam nie pamiętam ile tych x jest w jego nicku XD
Chciałem podziękować wszystkim, którzy grali do końca serwera i zapewniali rozrywkę , bo wszedłem na serwer pobudować kilka domków, ale dzięki Wam zostałem do końca, poznać tę "najlepszą" ekipę
Gratulacje dla sojuszu Nocne Marki , który nie jako ekipa tylko porzucona przez dowódców zbieranina graczy utrzymała przez cały serwer top1 we wszystkich kategoriach wojowników.
Gratulacje dla Mirmidonsów i CSW (czyt. coś się wygłupili) za niewygranie złotej koronki i niewygranie przywództwa świata TARAS pomimo przewagi graczy i miast
Może teraz się nauczycie czegoś i docenicie przeciwnika następnym razem, a nie pisanie ,że "jeszcze koronacja i koniec", bo wygląda na to ,że przeceniliście swoje możliwości. Okazało się ,że nie jesteście tacy dobrzy jak Wam się wydaje, tylko cwani i złośliwi
Nas nauczyliście na pewno jednego: Jak nie topić się na wrogu tysiącem ataków kiedy przeciwnik ma 100 000 birem i nie dziubnąć mu nawet murka o jeden poziom a oddać 4MLN PW :0 ( nie licząc pierwszej próby 2mln, drugiej 3mln )
Dziękujemy za darmowe punkty
Fajnie ,że mieliście tyle złota , tylko przykro mi ,że Wasza forma do odlewania złotej koronki była dziurawa i całe złoto wraz ze wszystkimi statkami transportowymi spłynęło do morza jak krew po kaczce
Pozdrawiam dwie super ekipy M-CSW ( następnym razem oprócz AGOGE, ZMECH, ATLAS itp. zwołajcie może jeszcze jakąś prawdziwą ekipę np. CTG wtedy to uda Wam się ogarnąć koronkę )
- Bob SzaaKii
Jak zwykle wypowiedź na poziome Dodam tylko jeśli już tak bardzo Cię to interesuje, że dla mnie koronka nie ma żadnego znaczenia i powie ci to kazdy gracz który troche gra w grepo. Wygranie 7:0 i rozdanie koronek to jest ukłon w stronę graczy którzy nie zdobyli komnaty bo nie byli w głównym sojuszu - i tyle w temacie. Co do topienia to gratulacje za obronę cudaka, ale te już przekazywałem, jednakże my coś próbowaliśmy jeszcze zagrać, a wy skupiliście sie na wegetowaniu przez 1,5m klepiąc tylko deffa. Dla mnie osobiście żadna przyjemność, ale kazdy ma inne upodobaniaChciałem podziękować wszystkim, którzy grali do końca serwera i zapewniali rozrywkę , bo wszedłem na serwer pobudować kilka domków, ale dzięki Wam zostałem do końca, poznać tę "najlepszą" ekipę
Gratulacje dla sojuszu Nocne Marki , który nie jako ekipa tylko porzucona przez dowódców zbieranina graczy utrzymała przez cały serwer top1 we wszystkich kategoriach wojowników.
Gratulacje dla Mirmidonsów i CSW (czyt. coś się wygłupili) za niewygranie złotej koronki i niewygranie przywództwa świata TARAS pomimo przewagi graczy i miast
Może teraz się nauczycie czegoś i docenicie przeciwnika następnym razem, a nie pisanie ,że "jeszcze koronacja i koniec", bo wygląda na to ,że przeceniliście swoje możliwości. Okazało się ,że nie jesteście tacy dobrzy jak Wam się wydaje, tylko cwani i złośliwi
Nas nauczyliście na pewno jednego: Jak nie topić się na wrogu tysiącem ataków kiedy przeciwnik ma 100 000 birem i nie dziubnąć mu nawet murka o jeden poziom a oddać 4MLN PW :0 ( nie licząc pierwszej próby 2mln, drugiej 3mln )
Dziękujemy za darmowe punkty
Fajnie ,że mieliście tyle złota , tylko przykro mi ,że Wasza forma do odlewania złotej koronki była dziurawa i całe złoto wraz ze wszystkimi statkami transportowymi spłynęło do morza jak krew po kaczce
Pozdrawiam dwie super ekipy M-CSW ( następnym razem oprócz AGOGE, ZMECH, ATLAS itp. zwołajcie może jeszcze jakąś prawdziwą ekipę np. CTG wtedy to uda Wam się ogarnąć koronkę )
- Bob SzaaKii
Nie udzielam się na forum ale jak przeczytałem te pochwalne auto-peany to aż sobie hasło do forum zresetowałem...
Przede wszystkim: Gratuluję wygranej ekipie CSW, Myrmidoni, Zmech... ale...
Styl w jakim to zrobiliście to już zupełnie inna bajka. Gdy serwer wydawał się być wygrany przez Nocne Marki ściągnęliście znajomych aby grali jako moralowcy... Niektórzy mieli nawet w opisach przy nickach wstawione: "moralowiec na zamówienie". I jak tu konkurować z kimś kto może się wbić na dowolne miasto przy małych zasobach i może go bronić okruszkami... Byliście jak stado komarów, przed którymi w sumie nie ma się jak obronić i zmęczyliście ten świat i przeciwnika. Zmęczyliście... bo świat był nudny jak flaki z olejem, ludzie się wykruszali i efekt musiał być właśnie taki.
Taktyka oczywiście skuteczna i doprowadziła do wygranej ale nie klepcie się już po brzuszkach pełni samozachwytu bo to brzmi groteskowo.
Gdyby nie morale ten świat mógłby wyglądać nieco inaczej.