musisz wejsc w bankowosc internetowa i ustawic mozliwosc placenia karta przez internet. zadzwon do banku i popros o pomocCiesz sie ze mozesz kupić złoto ja za każdym razem dostaję komunikat :
"Niestety transakcja przy użyciu karty kredytowej nie mogła być ukończona.
Odczekaj kilka godzin zanim spróbujesz ponownie, lub skontaktuj się obsługą.
Podaj podczas rozmowy z supportem następujący numer zamówienia: ..........
Jeżeli problem będzie nadal występował, polecamy wybrać inną formę płatności.
Bardzo przepraszamy za utrudnienia."
Wszędzie moge płacić tą kartą tylko nie tu - trudno, gram bez złota ;P
ale ja tą kartą płace za zakupy internetowe, jedynie tu mam problem ...musisz wejsc w bankowosc internetowa i ustawic mozliwosc placenia karta przez internet. zadzwon do banku i popros o pomoc
skontaktuj sie ze swoim bankiem i opisz im problem, mialem podobnie, zadzwonilem i wszystko zaczelo smigacale ja tą kartą płace za zakupy internetowe, jedynie tu mam problem ...
To chyba nie w tym problem, może i tak, ale to chyba coś ze strony grepolis ...skontaktuj sie ze swoim bankiem i opisz im problem, mialem podobnie, zadzwonilem i wszystko zaczelo smigac![]()
Lub przegladarka..To chyba nie w tym problem, może i tak, ale to chyba coś ze strony grepolis ...
Szczerze wątpię ... przeglądarka ma do tego raczej najmniej .. ale kto wie ...Lub przegladarka..
Fruego?Pozdrowienia dla KOMORNIKOW i ElFrugo. Moze nie jestesmy jakos specjalnie mocni(obecnie), ale nie jesmy tez tak zdesperowani jak wy by pisac do nas listy milosne bysmy do was przeszli lub wywalac graczy z glownego soja bo inaczej sb poradzic z nami nie mozecie
Pozdrawiamy RASZ DEM![]()
![]()
![]()
Dzisiaj swieto. Ludzie ida na cmentarze do swoich bliskich. Na grepo trwa rozejm, niestety nie wszyscy maja honor by "zachowac rozejm" w ten dzien. Mowie tu o HEGEMONIU, ktorych przedstawiciel najlpierw oznajmil ze nie zawiera paktow z sojuszami z ktorymi nie ma kontaktu, po czym jego 2 kolega taki pakt zawiazal. Lecz niektorzy nie maja honoru i wala wojskiem gdzie popadnie "bo przeciez nikogo nie ma".![]()
widze nie zly bajkopisarz mamy rozejm ze wszystkimi wrogami na czas swietaDzisiaj swieto. Ludzie ida na cmentarze do swoich bliskich. Na grepo trwa rozejm, niestety nie wszyscy maja honor by "zachowac rozejm" w ten dzien. Mowie tu o HEGEMONIU, ktorych przedstawiciel najlpierw oznajmil ze nie zawiera paktow z sojuszami z ktorymi nie ma kontaktu, po czym jego 2 kolega taki pakt zawiazal. Lecz niektorzy nie maja honoru i wala wojskiem gdzie popadnie "bo przeciez nikogo nie ma".![]()
tak macie ale tego nie przestrzegacie..widze nie zly bajkopisarz mamy rozejm ze wszystkimi wrogami na czas swieta
tak macie ale tego nie przestrzegacie..
zeby tylko 1 atak byl bo bylo ich kilka i to od samego von kefaqe
![]()
![]()
![]()
fakt moze niektore ataki byly smieszne ale byly
ogolnie samo hege niczym nie zawinilo tyle ze ma w gronie ludzi ktorzy nie potrafia grac fair