Ciesz sie ze mozesz kupić złoto ja za każdym razem dostaję komunikat :
"Niestety transakcja przy użyciu karty kredytowej nie mogła być ukończona.
Odczekaj kilka godzin zanim spróbujesz ponownie, lub skontaktuj się obsługą.
Podaj podczas rozmowy z supportem następujący numer zamówienia: ..........
Jeżeli problem będzie nadal występował, polecamy wybrać inną formę płatności.
Bardzo przepraszamy za utrudnienia."
Wszędzie moge płacić tą kartą tylko nie tu - trudno, gram bez złota ;P
ale ja tą kartą płace za zakupy internetowe, jedynie tu mam problem ...musisz wejsc w bankowosc internetowa i ustawic mozliwosc placenia karta przez internet. zadzwon do banku i popros o pomoc
ale ja tą kartą płace za zakupy internetowe, jedynie tu mam problem ...
skontaktuj sie ze swoim bankiem i opisz im problem, mialem podobnie, zadzwonilem i wszystko zaczelo smigac![]()
To chyba nie w tym problem, może i tak, ale to chyba coś ze strony grepolis ...
Szczerze wątpię ... przeglądarka ma do tego raczej najmniej .. ale kto wie ...Lub przegladarka..
Fruego?Pozdrowienia dla KOMORNIKOW i ElFrugo. Moze nie jestesmy jakos specjalnie mocni(obecnie), ale nie jesmy tez tak zdesperowani jak wy by pisac do nas listy milosne bysmy do was przeszli lub wywalac graczy z glownego soja bo inaczej sb poradzic z nami nie mozecie
Pozdrawiamy RASZ DEM![]()
![]()
![]()
Dzisiaj swieto. Ludzie ida na cmentarze do swoich bliskich. Na grepo trwa rozejm, niestety nie wszyscy maja honor by "zachowac rozejm" w ten dzien. Mowie tu o HEGEMONIU, ktorych przedstawiciel najlpierw oznajmil ze nie zawiera paktow z sojuszami z ktorymi nie ma kontaktu, po czym jego 2 kolega taki pakt zawiazal. Lecz niektorzy nie maja honoru i wala wojskiem gdzie popadnie "bo przeciez nikogo nie ma".![]()
Dzisiaj swieto. Ludzie ida na cmentarze do swoich bliskich. Na grepo trwa rozejm, niestety nie wszyscy maja honor by "zachowac rozejm" w ten dzien. Mowie tu o HEGEMONIU, ktorych przedstawiciel najlpierw oznajmil ze nie zawiera paktow z sojuszami z ktorymi nie ma kontaktu, po czym jego 2 kolega taki pakt zawiazal. Lecz niektorzy nie maja honoru i wala wojskiem gdzie popadnie "bo przeciez nikogo nie ma".![]()
widze nie zly bajkopisarz mamy rozejm ze wszystkimi wrogami na czas swieta
tak macie ale tego nie przestrzegacie..
zeby tylko 1 atak byl bo bylo ich kilka i to od samego von kefaqe
![]()
![]()
![]()
fakt moze niektore ataki byly smieszne ale byly
ogolnie samo hege niczym nie zawinilo tyle ze ma w gronie ludzi ktorzy nie potrafia grac fair