Używasz przestarzałej przeglądarki. Może nie wyświetlać poprawnie tej lub innych stron internetowych. Powinieneś ją zaktualizować lub użyć alternatywnej przeglądarki .
Na nowym świecie HIMERA jest już po grze o wygraną.Wiadomo który sojusz wygrał a to oznacza brak rywalizacji i nudę.Przydało by się coś poprawić żeby na kolejnym to się nie powtórzyło np.wprowadzić limit ograniczający siłę każdego sojuszu albo znacznie ograniczyć ilość graczy w sojuszu.
Witam tu DanieL30 potrzebuje dostarczyć mi mitycznych jednostek najlepiej latających lub minotaury do walki z bandytami
Deleted User - 848969942
Witam mam pytanko jakie sa najlepsze wojska na poczatek bo koles mnie atakuje a jest o wiele silniejszy cwaniaczek
pozdrawiam
DeletedUser35158
witam do kiedy jest pokój swiąteczny chodzi mi o dokładną godzinkę >? z góry dzięki
DeletedUser32284
Witam i pytam jakie jest zachowanie moderatorów w stosunku do graczy obrażających innych graczy nazwami miast (obrazliwymi)
DeletedUser32972
Witam! jak można przedłużyć ochronę miasta - czy to możliwe
DeletedUser32624
Witam! Nigdzie nie znalazlem informacji jak mam przesylac towary pomiedzy moimi miastami bez uzycia zlotych monet...Z gory dziekuje za odp.! Pzdr.
DeletedUser20887
elo witam , mam propozycję , odnośnie urlopu nie wiem gdzie to wklepać ,
a rzecz ma sie tego typu , czy nie można by przedłużyc niewykorzystany urlop o jakiś okres , tak jak w realu ,
ewentulnie jakis bonus za niewykorzystanie tego urlopu , myślę że wiele jest osób co grają na max bez urlopowania , lub w niewielkim stopniu go wykorzystuje i za to powinna być jakaś nagroda
DeletedUser32221
Dlaczego do niedawna miałem 1 na 4 sloty a teraz nagle mam 2 na 3??? O co tu chodzi????
DeletedUser32126
Możesz mi pomóc, otóż mam spełnione warunki do kolonizacji ,mam już jedno miasto i chcę drugie ale pokazuje że mam brak wolnego miejsca na miasto chociaż jest wolne
DeletedUser13316
pytanie czy możemy wystartować budowę 10 poziomu która trwa 89 godzin , na 80 godzin przed czasu pokoju
DeletedUser22102
Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin, dużo zdrowia, szczęścia, miłości i zdanej sesji
CichyPan
Dopiero teraz zauważyłem, dzięki za info
CichyPan
Siemka to kiedy Kto to? Co to? Powinno być dzisiaj