Odp: adriankiller
Gram troche ale na szczescie do tych grepoemerytow jak ich nazywam chyba sie so nich nie zaliczam ale tak sie czuje naprawde od jakiegos czasu
gram 2.5roku na ile swiatach gralem tego nie moge ujawnic jeszcze mnie czerwoni zaczna nekac oficialnie gralem na tych co widac odznaczenie na profilu i dwa serwery zagraniczne
Czego nie lubie moze zacznijmy od tego kogo nie lubie ja wiadomo nie przepadam za czerwonymi i paru niebieskich tez nie za bardzo lubie oni pewnie za mna tez nie przepadaja

jest pare rzeczy ktorych bardzo nie lubie ale niestety cenzura czerwonych obowiazuje typu zakaz rozmowy na temat blablabla ... wiesz chyba co mam na mysli
W grze nie lubie premium nie zebym narzekal na jego brak tylko premium zepsula ta gra i z kazdym dodaniem nowych mozliwosci premium psuje ja coraz bardziej moze to wlasnie to mi tak obrzydzilo ta gre
co do graczy to im wiekszy maniak tym wieksza jest zabawa wiec ogolnie nic nie mam do nich chodz czasem to moze wygladac zupelnie inaczej
a i jeszcze bardzo nie podoba mi sie to ze nie ma ogolno dostepnej tabeli kar tak jak to kiedys bylo
to tyle