Zakończmy ten świat z przytupem, dobijcie mi w końcu jakieś zmysły i mogą to zamykać w choleręRaczej żałosna....
Zakończmy ten świat z przytupem, dobijcie mi w końcu jakieś zmysły i mogą to zamykać w choleręRaczej żałosna....
leci trochę tego...Zakończmy ten świat z przytupem, dobijcie mi w końcu jakieś zmysły i mogą to zamykać w cholerę
Propozycja raczej aktualnaMa się rozumieć ze dajesz im wbić na cudaka ?
To może jeszcze tak
Jak ustoją to cudak ich i już nawet w późniejszym etapie nie odbijamy
a jak polegną to walą szare cały sojek i dajemy szansę pomarańczy
Halo co taka ciszaCo tam słychać? Dzieje się jeszcze coś na świecie?
I co tam fladro? kacperek wersja demon i kolejna do pieklaCo tam słychać? Dzieje się jeszcze coś na świecie?
A czekaj, te nic nie umiejące pomarańcze cudaka komuś zwaliły??
Szczęśliwego Nowego...
Prawdopodobnie opijaja wczorajszy sukcesHalo co taka cisza
Dzieje się coś u mandarynek?
I w sumie glownie o to cwaniakowanie od samego poczatku tej"wojny"chodzi tyle sie nagadali co to nie ma byc a tu praktycznie bez przerwy dostają łupnia mimo to ani kroku w tyl cwaniakujemy dalej bo owszem wygraliście jakas tam bitwe a przegraliście ta rywalizacjęJa nie wiem, grać cały świat w koalicji, fejkować i pajacować na wszelkie możliwe sposoby, a i tak dostać takie wciry.
Jakbyś nie cwaniakowała tutaj, a Wasz patryczek nie wypisywał do mnie głupot na priv, to może bym to olał, ale w takiej sytuacji to aż mi się banan na twarzy pojawia, jak widzę te wasze ognie idące na dno.
Wieczorem naskrobię massa do Was, pośmiejemy się wspólnie. :>
220k ognileci trochę tego...