Chodź tu jest taki potężny, że strzela szaraki miesiąc po starcie serwera, żeby nie musieć patrzeć na ten niski poziom prezentowany przez rywaliChodź Tu jest taki zły że aż rozważam zmianę nicku żeby mnie nie dopadł
Chodź tu jest taki potężny, że strzela szaraki miesiąc po starcie serwera, żeby nie musieć patrzeć na ten niski poziom prezentowany przez rywaliChodź Tu jest taki zły że aż rozważam zmianę nicku żeby mnie nie dopadł
Chyba najpierw trzeba wbić po złotko, a jak messyna się skończy to przyjdziemy po ładne miasta kumpluJednak z naleśnikiem zrobimy swój sojusz " Gdzie są moje grabki" ktoś chętny ?![]()
Bartek to ty chyba na niewłaściwych ludzi postawiłeś
Raz potrzebowałem, to nie chciałeś pożyczyćOk, tylko nie pisz o złoto na premkę znowu
Ile złota mam dać, żebyście wbili kosiarzom na plecy nie nam? Dajcie w końcu coś wygrać Kacperkowi :<Chyba najpierw trzeba wbić po złotko, a jak messyna się skończy to przyjdziemy po ładne miasta kumplu![]()
![]()
Spoczywaj w pokoju słodki książęIle złota mam dać, żebyście wbili kosiarzom na plecy nie nam? Dajcie w końcu coś wygrać Kacperkowi :<