XDDDDNo widzisz jak Cię to boli Jak mówiłem przegrywać trzeba umieć ja biorę to na klatę i idee z głową podniesioną a ty co głowa w piach i czekasz jak wstyd zejdzie przykre ale prawdziwe hehe
XDDDDNo widzisz jak Cię to boli Jak mówiłem przegrywać trzeba umieć ja biorę to na klatę i idee z głową podniesioną a ty co głowa w piach i czekasz jak wstyd zejdzie przykre ale prawdziwe hehe
On nie brał On z nimi ugadywał się za plecami koalicji jak zawszewioskowy a ty nie brałeś zaciągu z KP?
Po prostu ktoś musiał zastąpić KP więc padło na husarie no cóż można było pomalować świat na zielono i większość skończyło by gre xd
Ale to ty dzwoniszOn nie brał On z nimi ugadywał się za plecami koalicji jak zawsze
można było pomalować świat na zielono i większość skończyło by gre xd
Zwłaszcza do Ciebie ale nie powiem po coAle to ty dzwonisz
Zebrał wszystkich losowych ludzi jakich tylko mógł i złomuje się na Husarii XDKażdy tak narzeka na te dziury a suma sumie jest taka że baty dostajecie, wiec po co to odwracać kota ogonem? czasem trzeba się pogodzić z porażką.
Uwazaj na slowa dzieciakuZwłaszcza do Ciebie ale nie powiem po co
Uwazaj na slowa dzieciaku
Kto tutaj jest dzieckiem to bym nie powiedział ale dziękuje za komplement i nie stresuj się tak Iwonka bo grozi zmarszczkami .Uwazaj na slowa dzieciaku
na nowe nie ma miejscaKto tutaj jest dzieckiem to bym nie powiedział ale dziękuje za komplement i nie stresuj się tak Iwonka bo grozi zmarszczkami .
Panowie niedługo 8 marcana nowe nie ma miejsca
Oj Adasna nowe nie ma miejsca
zależy jakiego kalendarza używaszPanowie niedługo 8 marca
Hmmm, dobre pytaniezależy jakiego kalendarza używasz
Ja mam takie juz od pandosiMożemy się tu kłócić miedzy sobą. Prawda jest taka ze to ToMyTworzymyHistorie wygra ten świat. Ale warto mieć marzenia.