XDDDDNo widzisz jak Cię to boliJak mówiłem przegrywać trzeba umieć ja biorę to na klatę i idee z głową podniesioną a ty co głowa w piach i czekasz jak wstyd zejdzie przykre ale prawdziwe hehe
XDDDDNo widzisz jak Cię to boliJak mówiłem przegrywać trzeba umieć ja biorę to na klatę i idee z głową podniesioną a ty co głowa w piach i czekasz jak wstyd zejdzie przykre ale prawdziwe hehe
On nie brałwioskowy a ty nie brałeś zaciągu z KP?
Po prostu ktoś musiał zastąpić KP więc padło na husarie no cóż można było pomalować świat na zielono i większość skończyło by gre xd
Ale to ty dzwoniszOn nie brałOn z nimi ugadywał się za plecami koalicji jak zawsze
![]()
można było pomalować świat na zielono i większość skończyło by gre xd
Zwłaszcza do Ciebie ale nie powiem po coAle to ty dzwonisz
Zebrał wszystkich losowych ludzi jakich tylko mógł i złomuje się na Husarii XDKażdy tak narzeka na te dziury a suma sumie jest taka że baty dostajecie, wiec po co to odwracać kota ogonem? czasem trzeba się pogodzić z porażką.
Uwazaj na slowa dzieciakuZwłaszcza do Ciebie ale nie powiem po co![]()
Uwazaj na slowa dzieciaku![]()
Kto tutaj jest dzieckiem to bym nie powiedział ale dziękuje za komplement i nie stresuj się tak Iwonka bo grozi zmarszczkami .Uwazaj na slowa dzieciaku![]()
na nowe nie ma miejscaKto tutaj jest dzieckiem to bym nie powiedział ale dziękuje za komplement i nie stresuj się tak Iwonka bo grozi zmarszczkami .![]()
Panowie niedługo 8 marcana nowe nie ma miejsca
Oj Adasna nowe nie ma miejsca
zależy jakiego kalendarza używaszPanowie niedługo 8 marca![]()
Hmmm, dobre pytaniezależy jakiego kalendarza używasz
Ja mam takie juz od pandosiMożemy się tu kłócić miedzy sobą. Prawda jest taka ze to ToMyTworzymyHistorie wygra ten świat. Ale warto mieć marzenia.