DeletedUser30447
Guest
Problem nadal uciążliwy i nierozwiązany

Mi nawet nie działa przesuwani tej ramki da się to naprawić jakoś?Kosmetyczny błąd podczas przesunięcia ramki z ruchami wojsk![]()
Problem - trzeba dwa razy najechać na ramkę wysłanego ataku/wsparcia żeby zobaczyć czas (co prawda nie sprawia to nie wiadomo jakiego problemu w rozgrywce, ale przy celowaniu jak dobrze wiecie liczy się każda sekunda)![]()
graficznie wygląda to tak (po najechaniu za pierwszym razem nie pokazuje nam czasu natomiast gdy najedziemy drugim razem kursorem czas pokazuje się jak należy)
1)2)![]()
![]()
Dałoby radę wrócić do wcześniejszej kolejności funkcji skryptu w rozwijanym menu? Po ostatniej aktualizacji się pozmieniało i trochę mi to utrudnia życieTak, wiem. Czepiam się pewnie bezpodstawnie, ale może akurat komuś też to przeszkadza. Nie mówiąc o tym, że trochę te nazwy zbyt duże i się rozjeżdża delikatnie/przycięte jest.
Nie da rady zrobić kolejności:
- wyszukiwanie miast
- ABH
- lista miast
- akademia
- info
Przez to przeniesienie złota na prawą stronę trzeba sobie chować stan koszar/portu, aby dostać się do niższych pozycji...tych według mnie najczęściej używanych. A może to tylko przeze mnie?
kiedy wroci?Nie ma Potuska?![]()