No, tak xD.Tylko, że to nie zadziała na olimpie gdzie masz 4 sojki z różnymi bonusami i potrzebujesz je zmieniać.
No, tak xD.Tylko, że to nie zadziała na olimpie gdzie masz 4 sojki z różnymi bonusami i potrzebujesz je zmieniać.
tylko ze nie powinno tak być xDTylko, że to nie zadziała na olimpie gdzie masz 4 sojki z różnymi bonusami i potrzebujesz je zmieniać.
Powinni zwiększyć limit świątyń, jaką kontrolować może sojusz.tylko ze nie powinno tak być xD
nie, bo nie wszystkie ataki będziesz w stanie zaczarowaćtylko imo kasując oczyszczenie sprawia się, że te czary są praktycznie useless
jak nie wszystkie xd wystarczy sojuszników mieć normalnych i oczywiście, że wszystkie da rade zaczarowaćnie, bo nie wszystkie ataki będziesz w stanie zaczarować
Da się wszystkie.nie, bo nie wszystkie ataki będziesz w stanie zaczarować
nie, bo nie wszystkie ataki będziesz w stanie zaczarować
nie zapomnij sie tylko potem pochwalić ile upolowałeś wszyscy czekamyWitam, chciałem poinformować oponentów, że nie będę już latać ogniami.
No cos Ty ....Robiłes jako budzik do pracy u mnie ...Witam, chciałem poinformować oponentów, że nie będę już latać ogniami.
taaa na pewno przy sojuszowej akcji xdDa się wszystkie.
I co mam tym razem wrzucić, jak nie tamtą pacynkę xdtaaa na pewno przy sojuszowej akcji xd