A to pierwszy raz by coś takiego było?Nie sądzę,,,
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A to pierwszy raz by coś takiego było?Nie sądzę,,,
Nie pewnie że nie,szare, bany, codziennośćA to pierwszy raz by coś takiego było?![]()
Ale po co latarnie tak mocno skracać?Miło się grało szkoda ze tak szybko nie które sojusze odpadły ale cóż wiadomo serwer wakacyjny cudów się nie spodziewajmyu nas ogrody są
a jak tam u was Latania 6-7 rano ?
wiadomo ktoś wygra ktoś przegra ale koronki brak będzie
Układy jaskiniowcow zaczynają już działaćChyba, że będą szare na cudach![]()
Ale po co, skoro przeciwnicy nie mieli prawa zasypać szybciej niż w 5hJak mieliście 16 h przewagi to lekko ponad 100 skrótów tylko![]()
Może być ciekawieAle po co, skoro przeciwnicy nie mieli prawa zasypać szybciej niż w 5h?
Kto ciebie liczyć uczył XD?Jak mieliście 16 h przewagi to lekko ponad 100 skrótów tylko![]()
Ale skąd 16h xdMyślałem ze dobrze liczę może nie umiem![]()
ale na moje 16 h to 57600 s skrót kosztuje 550 s fakt 104 skróty słaby z matmy jestem
![]()
Ehh masz Ciebie o takie coś bym nie podejrzewałem jak skąd liczysz czasy czy tylko slesz sure w ciemno i skracałeś?Xd tak podejrzewam na gotowca wszystko miałeśAle skąd 16h xd
Latarnia nasza - sobota wieczórEhh masz Ciebie o takie coś bym nie podejrzewałem jak skąd liczysz czasy czy tylko slesz sure w ciemno i skracałeś?Xd tak podejrzewam na gotowca wszystko miałeśodpowiadając Ci na pytanie..skąd to 16 h jest to czas różnicy między wami a nami jak postawiliście latarnie na 9 lvl
tyle mieliśmy starty na starcie do was
nie dziw się, że liczyć nie potrafią jak teraz matury z matmy większość nie zdaje xD takie czasyLatarnia nasza - sobota wieczór
Latarnia wasza - poniedziałek wczesne popołudnie
no nijak mi 16h nie wychodzi![]()
Matura z matmy podstawowej banalna jest XDnie dziw się, że liczyć nie potrafią jak teraz matury z matmy większość nie zdaje xD takie czasy
tfMatura z matmy podstawowej banalna jest XD
Powodzenia wam to jeszcze ustne przywrócili
to dlaczego tyle osób nie zdajeMatura z matmy podstawowej banalna jest XD