DeletedUser
Guest
Malleus Maleficarum WITAMY

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Niestety pudło;D gdyby prezentację robił lord fux była by lepsza od mojej,są pewne niedociągnięcia bo nie mam zbyt wiele na to czasu ale jak znajdę chwilkę to naniosę poprawkiDobra robota lord fux
- - - Automatycznie połączono posty - - -
Moje ocena to 10. choc przydala by sie wzmianka ze jestescie znani na innych swiatach jako mdg:>
na pewno skorzystam z radyto nie moja praca pomysl swietny czcionka czytelna wystraczy powiekszyc nawet przy powiekszeniu wszystko wyrazne
tłumacz co pisało
Malleus Maleficarum jesteśmy niczym młoty który brutalnie unicestwi wroga
jeśteśmy niczym breda nawzajem swojego czoła
jesteśmy niczym grecki grecki który szybko pali okrent wroga
jesteśmy niczym sparta,która stawi karzdemu nieprzyjacielowi swoje czoło
jesteśmy niczym noc która budzi strach wśród wrogów
to właśnie my Malleus Maleficarum
10/10 za świetny pomysł i wykonanie
Heh ale musiałam Was obaczyć na Koryncie, by odczytać tych założycieli![]()
Nooooo, Założyciel to jest znany na każdym prawie ze Światów....teraz używa nicku Berserker-, a tak naprawdę to znany nam prawie wszystkim starym graczom "TUREK", zmądrzał troszkę, ponieważ już się tak nie puszy i nie wypisuje bzdetów na Forum. Ale na pw, jak zawsze, można z niego się pośmiać, musiałem oszołoma zablokować bo mi skrzynkę za spamował!
Berserker- 22.01.13 o godzinie 23:13
O mnie sie nie martw ja na kazdym swiecie koncze top-1 wojownik i w czolowce graczy![]()
artur06 22.01.13 o godzinie 23:18
Top 1 wojownik.....99% pkt z obrony.....ha ha ha ha ha
Skoro to sojusz Turka to w takim razie ocena sojuszu : 2/10
Nooooo, Założyciel to jest znany na każdym prawie ze Światów....teraz używa nicku Berserker-, a tak naprawdę to znany nam prawie wszystkim starym graczom "TUREK", zmądrzał troszkę, ponieważ już się tak nie puszy i nie wypisuje bzdetów na Forum. Ale na pw, jak zawsze, można z niego się pośmiać, musiałem oszołoma zablokować bo mi skrzynkę za spamował!
O mnie sie nie martw ja na kazdym swiecie koncze top-1 wojownik i w czolowce graczy![]()