Dzięki za to że taki popularny jestem , jak z ciebie taki super grajek to zapraszam na jesień dam ci linka możesz się ze mną spróbować ja rekawice podejmnę i możesz wziąść Siwego do pary bo w końcu taki słabeusz ze mnie jest chętnie zobacze jak mi zabierzecie miasta , a co do goldzika to chyba bardziej tobie żal że go niedostaniesz odemnieKompleksy mularda, dobre nasz grepolisowy celebryto, moge prosić o autograf? Twierdzisz ze nic nie zrobisz i jesteś od razu najgorszy.. No sory kazdy świat na ktoeym sie pojawiasz ciagnie za soba jakias kupe.. Niejasności delikarnie ujmując, dobrze pamietam twoje slowa ja i moich 15 ludzi "zrobilo by z wami co chce" jak widzimy nie bo jedyny twoj sposob na wygrana to kupienie dziecku pakietu goldzika i od mlody myrda z podniecenia ogonkiem i ma cie za boga,a ze dzisiejsza młodzieży ma w powazaniu jakiekolwiek zasady, to masz pole do popisu, a te twoje slawne slowa ze jak cie znajde to zobaczysz zostaw dla siebie.
Czytam ciekawsze ksiażki jak Richard Dawkins - rzeka genów lub Richard Dawkins bóg urojonyA jak rodzina z gry o tron panie kolego na tym wyszła to pan był łaskaw zapomnieć .Polecam przeczytać ksiązkę oprócz filmu wiem to czasem trudne jest a filmy historyczne śą owszem brutalne bo to takie czasy były ale zasady i honor były zawsze obecne niezależnie od epoki
A ty siwy chyba nie wiesz co to jest wojna to sobie zobacz filmy historyczne były brutalne i bez zasad tylko panować nad światem sie liczyło lub królestwem .... ale co ty wiesz pewnie cartoon network ciagle ogladałes i nie wiesz co to jest wojna ;p polecam film GRA O TRON to zobaczysz ze nawet rodzina sie zdradzała by osiągnąć cel![]()
na szczescie mnie na niego stac,w porownaniu do dzieciaczków których nim karmisz tworza ten swój kult XDDDDzięki za to że taki popularny jestem , jak z ciebie taki super grajek to zapraszam na jesień dam ci linka możesz się ze mną spróbować ja rekawice podejmnę i możesz wziąść Siwego do pary bo w końcu taki słabeusz ze mnie jest chętnie zobacze jak mi zabierzecie miasta , a co do goldzika to chyba bardziej tobie żal że go niedostaniesz odemnie
Co z moim hamburgerem? nadal nie dostałamJak człowiek przegrywa to wszystko napisze że kupilismy gracza lub że grał z nami byle sie nie przyznać do przegranej .....Tak udawaliście bohaterów jak czytam forum od poczatku MY wygramy , jestesmy najlepsi haha aż nie wytrzymali i szaraki sie porobiły a reszta zakończyła gre tak was vvv zdeptałonie mów hop póki nie przeskoczysz .A ty siwy chyba nie wiesz co to jest wojna to sobie zobacz filmy historyczne były brutalne i bez zasad tylko panować nad światem sie liczyło lub królestwem .... ale co ty wiesz pewnie cartoon network ciagle ogladałes i nie wiesz co to jest wojna ;p polecam film GRA O TRON to zobaczysz ze nawet rodzina sie zdradzała by osiągnąć cel
a jak nie potrafićie grac w gry wojenne to zagrajcie w farma symulator tam bedziesz sobie orać pole z kolegami i bedziecie mieć zasady czarno na białym
![]()
Psycha siada