Powinni zrobić rangę "Młody wilk" specjalnie dla mnie :3
już się bałam że się zmieniłeśPisałem,że rozdział gry z Kroniką dawno się zakończył.Tutaj tylko mam konto i robię deffa.
Wchodzenie raz dziennie i klepanie deffa to nie gra w mojej ocenie.Nawet w ułamku procenta nie miałem udziału w tym co się tutaj stało i też nie będę pisał,że było inaczej.
To nawet w formie ironii nie jest zabawne.Paklo był jednym z Waszych najlepszych graczy i miał dwa słabsze dni.Gdy gracz jest zarówno na froncie jak i na cudaku o wiele łatwiej jest po prostu wyczaić nieaktywność.Tu nie ma żadnej filozofii.Szkoda gościa, bo w przeciwieństwie do kilku osób nie pamiętam żadnej negatywnej sprawy z nim związanej ,a parę lat temu graliśmy jakby nie było razem.
jak bedzie powtorka,to zadnych randomow nie bierzemyJeżeli będzie powtórka, to bierzcie od razu alexx z przyjacielem do soja, to będzie mniej kwasów wtedy![]()
Jakoś się dogadamyjak młody to i stary
Takich co zdradzają sojusz, tracą wioski i na koniec walą szaraki pewnie też nie wezmątakich leszczy jak ty akurat do soja nie wezmą
jak młody to i stary
pół roku nie potrafiłeś zabrać mi miasta i do moich szaraków byś go nie podbił jakbym go nie oddał rafaello taki świetny jesteśTakich co zdradzają sojusz, tracą wioski i na koniec walą szaraki pewnie też nie wezmą![]()
Ja nigdzie się nie przenosiłem. Przed botami podwinąłeś ogon jak ci wioski zabierali i uciekłeś do nich, zostawiając ludzi, z którymi grałeś latami.gdyby nie szaraki naleśnika i rezygnacja innych graczy z autobotów dalej byś siedział cicho jak inni pseudo wojownicy co uciekli na m64
A ja nadal czekam aż mi zabiorą wioski przy mojej znikomej aktywności ale nawet teraz im to idzie nieudolnie... Poczekam jeszcze trochę bo nie mogę się doczekać z ich wielkiej euforii i satysfakcji że przejęli miasto, wtedy kiedy już przestałem prawie grać xDpół roku nie potrafiłeś zabrać mi miasta i do moich szaraków byś go nie podbił jakbym go nie oddał rafaello taki świetny jesteś
btw miasta to chyba ty tracisz, stracilem tylko 1 w akcji na zywca i to tylko dlatego ze mi sie go bronic nie chciało i klinowałem cofką a nie puszczałem mitu, cichy wiedział co dać do kolona zeby sie przebić, wszystkie wasze inne kolony rozwalałem na luzie i nawet boty by wam nie pomagły
a moje szaraki to nie twoja sprawa, napisałem wcześniej vvv ze stracą jeszcze 1 cud i wale szare - przewidziałem przyszłośćnara noobku
Wypraszam sobie, ale to chyba my byliśmy w ciężkim otoczeniu. I to nawet na mapie było widać. VVV wewnątrz sojuszu otoczone z każdej strony innymi sojuszami (większością wrogami), a wy mieliście tylko SPQR I AutobotyJa nigdzie się nie przenosiłem. Przed botami podwinąłeś ogon jak ci wioski zabierali i uciekłeś do nich, zostawiając ludzi, z którymi grałeś latami.
Bany dostawałeś, bo ciśnienie było zbyt duże i tyle.
Podsumowując fakty: zabrałem ci więcej wiosek niż ty mnie. Nie zmieniłem sojuszu, który był w trudnym położeniu - czyli nie poszedłem na łatwiznę. Ty co 3 miesiące zmieniałeś. Ja zdobyłem koronkę, a ty walnąłeś szare. Skoro ja jestem noobem, to jak określić ciebie ?
botom oddałem miasta ale zanim je ode mnie dostali utopiłem im wiele kolonów których ty byś nie obronił, co zresztą świadczy to, że na wszystkich wyspach gdzie ze mną byłeś zabrali Ci miastoJa nigdzie się nie przenosiłem. Przed botami podwinąłeś ogon jak ci wioski zabierali i uciekłeś do nich, zostawiając ludzi, z którymi grałeś latami.
Bany dostawałeś, bo ciśnienie było zbyt duże i tyle.
Podsumowując fakty: zabrałem ci więcej wiosek niż ty mnie. Nie zmieniłem sojuszu, który był w trudnym położeniu - czyli nie poszedłem na łatwiznę. Ty co 3 miesiące zmieniałeś. Ja zdobyłem koronkę, a ty walnąłeś szare. Skoro ja jestem noobem, to jak określić ciebie ?
Przestań bredzić. Na samym początku się z tobą miastem wymieniłem i wziąłem na wyspie z botami, żebyś w ogóle miał jak grać. Fakt, ze 2-3 wioski mi pewnie wzięli, ja im zdecydowanie więcej. Chłopaki grać potrafią i to udowodnili. A że się poddali i walnęli szaraki, to już ich sprawa.botom oddałem miasta ale zanim je ode mnie dostali utopiłem im wiele kolonów których ty byś nie obronił, co zresztą świadczy to, że na wszystkich wyspach gdzie ze mną byłeś zabrali Ci miasto
zresztą wystarczy zapytać Moniki ale lepiej pisać bajki
ps wiesz gdzie mam te koronki z grepo? ja rozumiem ze dla ciebie to szczyt osiągnięć w życiu i wszędzie się tym chwalisz
Gdzie się jeszcze pochwalisz, że koronkę zdobyłeś?Gdyby to miało dla mnie jakiś znaczenie to miałbym ich 10 albo i więcej na koncie. Przeszedłem do botów i co z tego? Twoi znajomi też chcieli dojść, już zapomniałeś? Możesz sobie to nazywać zdradą, wisi mi to i powiewa. Waszą jedyną reakcją na zmianę sojuszu przeze mnie było szukanie wiadomości w których coś napisałem żeby zgłosić i wtedy doroci nie przeszkadzało ze to privy sprzed miesiąca
Zamiast załatwić bana było robić akcje ale wiesz dlaczego tego nie robiliście? Bo i tak wiedzieliście, że nic wam się nie uda - kronika dobrze pamięta co z nią robiłem na retimno. Dlatego nakablowaliście do supportu i załatwiliście bany wykorzystując znajomości z adminami. Na messynie pokazaliście co potraficie, fejki, załatwianie banów, podbijanie szaraków i nieaktywnych. Nie pozdrawiam
ps czekam na was jesienią, dajcie link to was znowu zleje
jak miałbym takiego gracza jak ty do pomocy w akcjach to lepiej by było lecieć samemu tak poza tematem.. szkoda ze ruchów nie skopiowałem jakie synchro robisz xdNo nic, ja cię noobem nie nazywam. Może to kwestia wychowania albo wieku, nie wiem. Szkoda, że z botami nie pokazywałeś tych umiejętności.