Jo cie chwyca jakie dymy. Ilość wpisów i lajków wyfarmionych dziś robi wrażenie
Propos murarzy, czekam aż Kacperk wbije mi na wyspę i specjalnie się zamuruje żeby miał flashbacki z Synopy XDDNo murarze to ta ale ich zdaniem to oni prowadzili grę na serwerzeale może nie wracajmy do nich bo zaraz się oni jeszcze zlecą to już tragedia będzie
mój smarek ma taki tekst ale ona nieletni...Jo cie chwyca jakie dymy. Ilość wpisów i lajków wyfarmionych dziś robi wrażenie
XDDDDBajka była jedna że Kacper wygra dominacje![]()
my ziomki Bartek, bff i te sprawyPropos murarzy, czekam aż Kacperk wbije mi na wyspę i specjalnie się zamuruje żeby miał flashbacki z Synopy XDD
Oszczep skończ kozaczyc bo przejecie kogo kolwiek w miarę aktywnego graniczy z cudem w tej chwiliJakby ktoś odszedł od twojego sojuszu to byś go przejął czy gradował?
Oszczep skończ kozaczyc bo przejecie kogo kolwiek w miarę aktywnego graniczy z cudem w tej chwili
Oj dawno Cię nie widziałam sympatycznyKacperek pytanie z kuchni. Jaki jest stopień wysmażenia wołowiny.
Boski, stopień boskiKacperek pytanie z kuchni. Jaki jest stopień wysmażenia wołowiny.
E tam się nie da, 6:0 :dJeszcze niedawno was to bawiło, że przejęcie czegoś graniczy z cudem.Latanie na wszystkie nasze okupki było fajne, ale teraz jak coś u siebie trzeba przejąć i się nie da jest już niefajne.
a wbijają jakieś ekipy czy emporion 2.0?Osczep wszedl na nowy system, rozkminil numery telefonow do paru kozakow, pozniej wyslal ich do vvv proszac o szoiegowanie rozwoj sojuszu i odejscie do nich zeby mogli wygrac swiat? hahahahahha wasza logika jest na poziomie malpy xD a ty mulard mozesz nazwac kury naszymi imionami jak ci to poprawi humor xD a jak takie koty jestescie zapraszam za dwa tygodnie na nowy system chetnie zobacze placz xD Kozaczki hahahah
Ale serio tak myślisz...powodzenia ;/ Oszczep i nowy podbój...po kij ;/Osczep wszedl na nowy system, rozkminil numery telefonow do paru kozakow, pozniej wyslal ich do vvv proszac o szoiegowanie rozwoj sojuszu i odejscie do nich zeby mogli wygrac swiat? hahahahahha wasza logika jest na poziomie malpy xD a ty mulard mozesz nazwac kury naszymi imionami jak ci to poprawi humor xD a jak takie koty jestescie zapraszam za dwa tygodnie na nowy system chetnie zobacze placz xD Kozaczki hahahah
Pawko, coś sugerujesz?a wbijają jakieś ekipy czy emporion 2.0?
Ale mnie rozśmieszasz człowieku xD uwielbiam ludzi którzy mają wybombione ego w kosmosOsczep wszedl na nowy system, rozkminil numery telefonow do paru kozakow, pozniej wyslal ich do vvv proszac o szoiegowanie rozwoj sojuszu i odejscie do nich zeby mogli wygrac swiat? hahahahahha wasza logika jest na poziomie malpy xD a ty mulard mozesz nazwac kury naszymi imionami jak ci to poprawi humor xD a jak takie koty jestescie zapraszam za dwa tygodnie na nowy system chetnie zobacze placz xD Kozaczki hahahah