W lutym pewnie wyjdzie stary systemA nie to spoko, skoro jak coś mówisz to już mówisz to nie ma przebacz. Panie i Panowie, Darsen mówi że tak mówi więc pozostaje tylko czekać na następny świat czyli pewnie do lutego XDDDD
W lutym pewnie wyjdzie stary systemA nie to spoko, skoro jak coś mówisz to już mówisz to nie ma przebacz. Panie i Panowie, Darsen mówi że tak mówi więc pozostaje tylko czekać na następny świat czyli pewnie do lutego XDDDD
Ty z bratem może i tak... Ale ja ze szwagrem już nie koniecznieNiech każdy martwi się o siebie. Bo ja i brat damy radę na tak wolnym świecie. Zresztą już graliśmy w to wiele razy i było dobrze.
Darsen jeszcze zatęsknisz za szybkim światem , dostaniesz kilka błyskawic lub grad na miasto i Ci się odechce budować przez kolejne dni domków
Rozumiem, że powstanie również olouski odłam Pati Szaleto?Placek ty ponoć błyskawice umiesz rzucać
Czy Pati Szaleto startuje na nowym świecie?View attachment 10555
Trzeba było drugi sojek zrobić bo w pierwszym sojuszu nie było miejsc dla nowych osób...nie spodziewałem się,że aż tyle chętnych jest do gry
NieCzy Pati Szaleto startuje na nowym świecie?
Nie znam,pewnie jakiś no nołnejmPante zaprosimy
Typa ostatni raz na synopie widziałem xd wątpię, że zagraTrzeba najpierw zobaczyć czy czleko wbija?