a czym się bawiaZazwyczaj (o ile w ogole je dany śmiertelnik obejdzie) bawią się dopóki się nie znudzą, a potem wyrzucają.
a czym się bawiaZazwyczaj (o ile w ogole je dany śmiertelnik obejdzie) bawią się dopóki się nie znudzą, a potem wyrzucają.
To w sumie prawie jak zwykłe kobiety.Zazwyczaj (o ile w ogole je dany śmiertelnik obejdzie) bawią się dopóki się nie znudzą, a potem wyrzucają.
Danym śmiertelnikiem. Można jak piłeczką np rzucać o ścianę albo coś...a czym się bawia
Az taka ta Bogini?Danym śmiertelnikiem. Można jak piłeczką np rzucać o ścianę albo coś...
Masz na myśli, że to okrutne?Az taka ta Bogini?
Trzeba poważnie pomyśleć czy dodać ja do panteonu bogów na przyszłe swiaty
Tak i to bardzo rzucanie o ścianę nie jest normalneMasz na myśli, że to okrutne?
Nie wiemy jednak cóż to była by za ściana.Tak i to bardzo rzucanie o ścianę nie jest normalne
Może placzu?Nie wiemy jednak cóż to była by za ściana.
Nie. Znudziły mnie wasze ziemskie dociekania.Może pluszowa?
Nikeee Mogła by bogini sprecyzować?
Myślę, że dociekania mrsatan można zaliczyć do dociekań podziemnych.Nie. Znudziły mnie wasze ziemskie dociekania.
To bawmy sieZazwyczaj (o ile w ogole je dany śmiertelnik obejdzie) bawią się dopóki się nie znudzą, a potem wyrzucają.
Współforumowicz grał na świecie olous?To bawmy sie
Właśnie może to właśnie ciebie Hades porwał xdMyślę, że dociekania mrsatan można zaliczyć do dociekań podziemnych.
To byla moja odpowiedz na pytanieWspółforumowicz grał na świecie olous?
Skąd takie przypuszczenia?Właśnie może to właśnie ciebie Hades porwał xd