DeletedUser24557
Guest
Nie Ty będziesz o tym decydował.To bawmy sie
Zamiast strzepic języki, postawcie jakiś pomnik, świątynię wznieście albo ofiarę jaką. Ewentualnie ucztę na mą cześć. Oddalę się bo mnie już wasz widok mierzi
Nie Ty będziesz o tym decydował.To bawmy sie
Jakie ofiary są odpowiednie dla tak zacnej Bogini?Nie Ty będziesz o tym decydował.
Zamiast strzepic języki, postawcie jakiś pomnik, świątynię wznieście albo ofiarę jaką. Ewentualnie ucztę na mą cześć. Oddalę się bo mnie już wasz widok mierzi
Ale zdecydowana!Nie Ty będziesz o tym decydował.
Miłych snów.Mitologia literówka się wkradła do jutra wariaty
Wyspales sie bo trzeba sytuacje na tym swiecie przeanalizowac.Miłych snów.
Posiadasz konto na tym świecie? Jesteś w stanie przedstawić jakąś wiarygodna mapę?Wyspales sie bo trzeba sytuacje na tym swiecie przeanalizowac.
Przecież Ty posiadasz. Zapodaj mapęPosiadasz konto na tym świecie? Jesteś w stanie przedstawić jakąś wiarygodna mapę?
Ja jestem zajęty analizowaniem różnych bardzo ważnych kwestii na naszym zacnym forum, a także merytoryczną dyskusją.Przecież Ty posiadasz. Zapodaj mapę
A co w tej chwili analizujesz?Ja jestem zajęty analizowaniem różnych bardzo ważnych kwestii na naszym zacnym forum, a także merytoryczną dyskusją.
Propozycję R e fA co w tej chwili analizujesz?
Zapoznam się z nią niedługo i skomentuje.Sonny z Bronxu dodal ciekawa propozycje również
I jaka opinie masz na tdn temat?Zapoznam się z nią niedługo i skomentuje.
Wymaga to dokładnego przemyślenia i dłuższej wypowiedzi, więc na razie się z nią wstrzymuję.I jaka opinie masz na tdn temat?
Haha. Bardzo zielono i trochr czerwonowściekły pies Masz jakieś ciekawe spostrzeżenia na podstawie tej mapy?
A coś więcej? Myślisz, że są jeszcze szanse na odbicie cudów?Haha. Bardzo zielono i trochr czerwono