Witam wszystkich zgromadzonych tutaj, chce zasilić szeregi waszego sojuszu, wniosę trochę golda do waszego sojusz, umiejętności nie są potrzebne z taka ekipa, plus gruby portfel złota daje +100 umiejętności, wiec myślę ze będzie stykać tych umiejętności. DC jest, whatsup również , pełnoletni gracz, wiec również jakiś alkoimprezy wchodzą w grę, oczywiście w kontrolowanych warunkach

Doświadczenie, się grało na kilku światach, myśle ze coś jest tego doświadczenia, kilka porażek to również jakieś doświadczenie, bo umieć tez trzeba przegrać

ale tym razem liczę na wygraną, bo sama nazwa sojuszu daje presje przeciwnikowi, ze wchodząc na serwer, już maja pełne gacie. Dlaczego ja? W sumie to nie wiem, ale mysle ze grajac z niektórymi, cos tam wniosę do sojusz, trochę toksyczności nie zaszkodzi w dobrym znaczeniu oczywiście

W sojuszach grałem różnych, czasami tych dobrych czasami czerwonych, zależy jaka sytuacja polityczna była prowadzona, ciężko tak wypisać, ale niektórzy mogą pamiętać tego maliniaka, myślę ze relacje dobre były

licze na jakas wygrana wkońcu, ale przegrana tez mogę być, bo jak juz mówiłem przegrać tez trzeba umieć