DeletedUser
Guest
SKRYPTY GREPOLIS
W tym temacie, przedstawię Wam skrypty do gry Grepolis, możliwe do używania jedynie przez przeglądarkę. Aby nie tworzyć kolejnych tematów, postanowiłem zrobić spis treści. Oczywiście możecie się tutaj wypowiadać na temat skryptów, jeśli zauważyliście błąd, możecie napisać o nim tutaj.
A więc poniżej przedstawione są skrypty, dostępne przez przeglądarkę, zatwierdzone i nie zatwierdzone:
Zatwierdzone:
Czekające na zatwierdzenie:
Powyższa lista, będzie aktualizowana po dodaniu nowego skryptu. Zapraszamy do oceniania oraz dodawania komentarzy, tak jak wspomniałem powyżej.
Jeśli macie pomysł na nowy skrypt, poinformuj nas o tym TUTAJ (wkrótce).
Spis propozycji:
Pamiętajcie - niektóre ze skryptów nie są jeszcze w pełni legalne!
W tym temacie, przedstawię Wam skrypty do gry Grepolis, możliwe do używania jedynie przez przeglądarkę. Aby nie tworzyć kolejnych tematów, postanowiłem zrobić spis treści. Oczywiście możecie się tutaj wypowiadać na temat skryptów, jeśli zauważyliście błąd, możecie napisać o nim tutaj.
A więc poniżej przedstawione są skrypty, dostępne przez przeglądarkę, zatwierdzone i nie zatwierdzone:
Zatwierdzone:
- Konwerter raportów
- Statystyki na mapie
- Punkty za budynki
- Pomijanie animacji
- Procent zapełnienia magazynu
Czekające na zatwierdzenie:
- Powrót wojsk
- Bonus nocny
- Uproszczony widok
- Punkty Gracza
Powyższa lista, będzie aktualizowana po dodaniu nowego skryptu. Zapraszamy do oceniania oraz dodawania komentarzy, tak jak wspomniałem powyżej.
Jeśli macie pomysł na nowy skrypt, poinformuj nas o tym TUTAJ (wkrótce).
Spis propozycji:
- Aktualnie brak.
Pamiętajcie - niektóre ze skryptów nie są jeszcze w pełni legalne!
Ostatnio edytowane przez moderatora: