woda2003 28. Sie 2018 #2.001 contigo napisał: Jeesus Woda co Ty palisz…. tez chce!!! Slupom tez podeslij cos dobrego, nie badz samolub! Ale na moj wzglad to nie trawa byla wyschnieta… tylko krysztaly mu sie mienily... Kliknij aby rozwinąć... To nie ja jestem Autorem tego opowiadania
contigo napisał: Jeesus Woda co Ty palisz…. tez chce!!! Slupom tez podeslij cos dobrego, nie badz samolub! Ale na moj wzglad to nie trawa byla wyschnieta… tylko krysztaly mu sie mienily... Kliknij aby rozwinąć... To nie ja jestem Autorem tego opowiadania
ellcomendante 28. Sie 2018 #2.002 woda2003 napisał: To nie ja jestem Autorem tego opowiadania Kliknij aby rozwinąć... Kolega po wojaku to sie zgubil
woda2003 napisał: To nie ja jestem Autorem tego opowiadania Kliknij aby rozwinąć... Kolega po wojaku to sie zgubil
cekm 30. Paź 2018 #2.004 *DJANGO* słyszałem że wojownik z ciebie że chej na 12 latka lecisz z sojuszem bo sam rady nie dajesz z leszczem xD
*DJANGO* słyszałem że wojownik z ciebie że chej na 12 latka lecisz z sojuszem bo sam rady nie dajesz z leszczem xD