DeletedUser5
Guest
Zgodnie z tradycją, w tym temacie możecie dyskutować na temat sytuacji na serwerze. Póki co zapraszamy jednak do rozmów i spekulacji w Kalidon party - ten wątek zostanie otwarty po starcie świata 
Wygląda że to jest koalicjaNajlepsze jest to, że LEGION X jest akademią 4 sojuszy. Tego jeszcze nie widziałem,
Dosyć duża jak na pierwsze dni.Wygląda że to jest koalicja
Nawet 4 sąŚwiat ma prawie trzy dni, a istnieją już trzy sojusze watahy wilków...
Dostrzegacie analogię?![]()
Duża ta koalicja. Pierwsze dni, ochronka u niektórych trwa a tu już takie koalicje zawiązują. Dla mnie to po prostu bez sensu i tak po jakimś czasie się rozłamią..Wygląda że to jest koalicja
Duża ta koalicja. Pierwsze dni, ochronka u niektórych trwa a tu już takie koalicje zawiązują. Dla mnie to po prostu bez sensu i tak po jakimś czasie się rozłamią..
Na pewno dużo osób od nich jest po złotko.
Tak sobie wszedłem incognito na serwer pooglądać ,co się dzieje... ile masówek... wataha wilków już ma ponad 200 graczy.
Najwięcej jednak jest graczy ,którzy lecą po złotko... ech ,od czasu wprowadzenia handlu za złoto ,grepo zmieniło się nie do poznania... trochę tęsknię za starymi czasami.
ps. ktoś mi wyjaśni o co chodzi z tym Legionem X? To jakaś akademia koalicji powołana 2 miesiące przed terminem?![]()
Co tu do tłumaczenieAkademie 4 sojuszy
Całkiem normalna sprawa
![]()
Co tu do tłumaczenieAkademie 4 sojuszy
Całkiem normalna sprawa
![]()
Tak, dla wszystkich graczy to chyba dość jasne... A kiedy pierwsze fuzje? drwale z wilkami muszą zmienić się w wilkołaki, amatorzy mocnych wrażeń to przecież najlepsza ekipa ( ang.best team), a sami swoi to fałszywi przyjaciele![]()
widzę, że się ogromnie dużo dzieje na tym kalidonie![]()
Mnie farmią i zarobić nie dają![]()