DeletedUser1090
Guest
Odp: Sytuacja na świecie Naksos
haha same "poważne" sojusze xd
haha same "poważne" sojusze xd
UWAGA UWAGA!!! Sojusz Pustelnicy chce podpisać pakt z sojuszem Brave Warriors, a gdyby tego było mało ktoś napisał, że "pełno tu masówek (19 osób) tylko my wyglądamy na poważny sojusz"
Jak dla mnie porażka
UWAGA UWAGA!!! Sojusz Pustelnicy chce podpisać pakt z sojuszem Brave Warriors, a gdyby tego było mało ktoś napisał, że "pełno tu masówek (19 osób) tylko my wyglądamy na poważny sojusz"
Jak dla mnie porażka
To jakaś masakra. Albo ja inaczej rozumiem słowo "gra" albo gracz supersonik przesadza.
Świat ruszył 23 grudnia i do zebrania były tylko 2 prezenty z choinki a on zebrał za złoto wszystkie 24 No nie wierzę
To jakaś masakra. Albo ja inaczej rozumiem słowo "gra" albo gracz supersonik przesadza.
Świat ruszył 23 grudnia i do zebrania były tylko 2 prezenty z choinki a on zebrał za złoto wszystkie 24 No nie wierzę
potwierdzam Twoje spostrzeżenia co do ciekawych sojuszy dodałbym do tego jeszcze OCENZUROWANYCH -wiem że to Twój sojusz i dlatego nie lansujesz go tutaj ale też wiem że śa to ludki z potencjałem a co do Pustelników jak już Tobie na PW pisałem daje im max 2 dni po ochronce -a nawet może jeszcze zaczną się sypa przed końcem ochronkiTeraz i tak trudno będzie mówić który sojusz jaki jest Poczekamy tak z 2 tygodnie i ranking agreski wszystko rozjaśni
Zakładam że pustelnicy 2 tygodnie po zdjęciu ochronki i nie istnieją, przynajmniej jako sojusz, za duża masówka więc łatwy cel, a jak morale padnie to wszyscy się tam posypią. Kolorowe Kredki wydają się w miarę w miarę, kilku graczy z Ypsi widzę ale i tak mają już swoją akademię, z IG-R kojarzę tylko zgredzika z weteranów, BIAŁA DAMA też wydaję się ciekawym sojuszem, Elizium może ciut namieszać, z Bractwa Miecza też kojarzę kilku graczy.