SYTUACJA NA ŚWIECIE NYSYTUACJA NA ŚWIECIE NY
SOJUSZ No Mercy Zwycięzcy NY wybudował 4 cuda i tym samym osiągnął status WŁADCÓW MÓRZ
28 dni - tyle dni zajęło wybudowanie 4 cudów
Gratulujemy wszystkim sojuszom które podjęły się budowy cudów
Mam nadzieje że może na innych światach uda się wam to lepiej chociaż Niektórzy byli naprawdę bardzo blisko
Podziękowania Dla Czcicieli Sianka z Misia
JESTŚCIE DOBRZY
ALE MIELIŚCIE LEPSZYCH OD SIEBIE DO POKONANIA
MOŻE NASTĘPNYM RAZEM![]()
SYTUACJA NA ŚWIECIE NY
SOJUSZ NOMERCY ROZPADŁ SIĘ I UTRACIŁ CUDA
Zajęło im to 2 dni od wybudowania 4 cudów, takim oto sposobem nie wybudują 7 cudów i nie będę zwycięzcami świata.
Gratulujemy dla NoMercy wspaniałego sposobu zarządzania sojuszem oraz nieomylnego szefa
Podziękowania dla NoMercy za umożliwienie wygrania serwera.
BYLIŚCIE DOBRZY, ALE KRÓTKO
MY BĘDZIEMY LEPSI.
pierwsi nie będziecie (a tylko pierwsi sie licząha ha żeby wygrać trzeba umieć liczyć ,że 7 to więcej niż 4 i za 7 cudów jest Władca świata
choć moim zdaniem powinien być jeden sposób na wygranie ,a nie sytuacja gdzie może być 2 zwycięzców
panie tomkedz ,ale chyba przyznacie ,że troszkę nieuczciwie
i chodzi mi tylko o samuraja ,reszta mnie nie interesuje
A co mi tam Samuraj, to nie on cuda budował, nie on strategie ustalał, cały sojusz wysyłał surkę inni z rady ustalili strategie on nawet słowem wtedy nie pisnął. Więc sukces sojusz NM nie zawdzięcza samurajowi.panie tomkedz ,ale chyba przyznacie ,że troszkę nieuczciwie
i chodzi mi tylko o samuraja ,reszta mnie nie interesuje
Jak widać nie może być dwóch zwyciescow. Tylko sojusz ktory pierwszy wybuduje 4 cuda dostaje certyfikat i plakietkę zwyciescow, po wybudowaniu 7 cudów nic sie nie otrzymuje, ani certyfikatu ani tez bonusów w grze na świecie bohaterówha ha żeby wygrać trzeba umieć liczyć ,że 7 to więcej niż 4 i za 7 cudów jest Władca świata
choć moim zdaniem powinien być jeden sposób na wygranie ,a nie sytuacja gdzie może być 2 zwycięzców
Jak widać nie może być dwóch zwyciescow. Tylko sojusz ktory pierwszy wybuduje 4 cuda dostaje certyfikat i plakietkę zwyciescow, po wybudowaniu 7 cudów nic sie nie otrzymuje, ani certyfikatu ani tez bonusów w grze na świecie bohaterów
A więc No Mercy jako PIERWSZY sojusz wybudował 4 cuda swiata ZAPISUJAC sie w historii jako pierwsi i JEDYNII zwycięscy Swiata NYŚwiat wkroczy w erę Cudów Świata, gdy spełnione zostaną następujące warunki:
Świat istnieje od ponad 6 miesięcy.
Suma punktów 50 najlepszych sojuszy wynosi co najmniej 250 milionów.
Po 6 miesiącach istnienia świata każdy kolejny miesiąc zmniejsza wymaganą liczbę punktów o 13 milionów.
Cuda Świata można wznosić jedynie na wyspach, które są w całości kontrolowane przez sojusz. Każdy z Cudów Świata może zostać wzniesiony tylko raz w jednym świecie. Nie ma ograniczenia liczby Cudów Świata, które są w trakcie budowy. Jednakże jeden sojusz może w danym momencie budować tylko jeden cud danego typu.
Rozbudowa obejmuje 10 poziomów. Aby rozpocząć rozbudowę na danym poziomie, na plac budowy muszą zostać dostarczone wszystkie potrzebne surowce. Gdy się tam znajdą, przywódca sojuszu może rozpocząć rozbudowę. Poświęcając 400 punktów łask od każdego boga, gracze mogą przyspieszyć budowę.
Jeżeli podczas rozbudowy sojusz utraci miasto, budowa zostanie przerwana, a wszystkie wykorzystane surowce przepadną. Jeżeli sojusz utraci wszystkie swoje miasta na danej wyspie, Cud Świata zostanie zniszczony.
Każdy ukończony Cud Świata daje określone bonusy wszystkim graczom w sojuszu. Gdy jakiś sojusz wybuduje cztery Cuda Świata, jego członkowie przechodzą do historii jako zwycięzcy.
No Pewnie NO MERCY zawsze góra!a Misiaczki proszeni są o kolejne próby na kolejnych światach![]()
chociaż na innych światach też was wyprzedzimy![]()
Co prawda to prawdaCuda są do bani, niszczą radość gry, niestety ;/
Tylko jaki? Po cudach ludzie odchodzą, miasta szarzeją, nikomu nie chce się grać!Co prawda to prawdaAle jakis cel w grze musi byc.