Odp: Top 15 sojuszy (Efez)
apokalipsa, no name, ekipa remontowa, brygada rr, bezimienni i zwiadowcy ale tych ostatnich szybko dyplomatycznie przejalem i nie bylo zadnych rozlamow nigdy w naszym sojuszu podzial mielismy terytorialny teraz punktowy i to wszystko a fuzje to element tej gry na omikronie przezylem wiele sojuszy typu brygada i hanibals i wygralem swiat z moim sojuszem gramy tu dla zabawy, to nie armia
hahaha ale mnie rozbawiles

nie bylo zadnych rozlamow to czemu skasowaliscie fora ukryte bo wszyscy wiedzieli co sie u Was dzieje

To jest wlasnie jak sie fuzje przeprowadza w Twoim stylu..
Konczac temat z Toba ciesze sie ze odszedles i zabrales ze soba swoich czopkow bo teraz mamy wszystko poukladane a nie jak burdel za Twoich czasow bo nie potrafiles ogarnac 30 graczy z twojego morza i ponoc twoich kumpli..
Ja rowniez zycze Wam powodzenia w dalszej grze i wez sobie dluzszy urlop ^^
Ps. Czemu usunales ostatnie zdanie odnosnie Revzora ?
Tu masz orginal jakbys zapomnial co napisales
o jakim rozlamie mowisz? bo nie pamietam takowego fuzji tez nie pamietam jak wyszedlem z hanibali wszyscy sie na mnie rzucili a ze zwiadowcow przejalem i w 3 dni wyszedlem z sojuszem na top1 to spowodowalo ze wszyscy byli przeciwko mnie gdybym mial wtedy wiecej urlopu w pray i pogralbym aktywnie jeszcze z 2 tygodnie dluzej to nie byloby problemu bo sojusz by sie ulozyl i szlibysmy do przodu a tak zaniedbalem sprawy i pod naporem 5 atakujacych sojuszy sporo ludzi padlo no ale jak widac przetrwalismy i dobrze sie nam gra,bez tej wojskowej retoryki revzora
Zapamietaj na przyszlosc to ze wymagamy od naszych graczy podstawowych kwestii jesli chodzi o funkcjonowanie sojuszu to jest na plus a nie tak jak piszesz armia...