DeletedUser
Guest
W Dniu dzisiejszym 7.02.2011 ja wiki87 chciałam oglosic ze ....
SBS oficjalnie wypowiedziało wojnę sojuszowi HADES.
NA potwierdzenie tego i przedstawienie lekko sprawy załączam wiadomosc wysłaną do założyciela sojuszu HADES .
Wydaje mi sie za sprawa jest jasna i powod oczywisty....nie potrzebuje dodatkowych opisow sytuacji....Moge jedynie dodac ze wczesniej trwaly male akcje typu atak za atak...ale przeważyło wlasnie kilka atakow na gracza Zeus z zamiarem przejecia jego miasta z czego jedno przejeli a w drugim trwa okupacja.
Wydaje mi sie ze tyle wystarczy jezeli sie pojawia jakies nowe albo komus te informacje sie nie spodobaja i bedzie chcial cos dodac to oczywisce ulegna zmianie ....poprawie ...
Z racji tego (tu pozwole sobie na pewna prywate), ze jest to moj pierwszy raz ...czyli zalozenie tematu w takiej o to sprawie to nie bede ukrywac swego podekscytowania oraz z gory przeprosić za jakies niedociagniecia...
Zatem zapraszam wszystkich do dyskusji ,
czy zadawania pytań...oczywiscie nie musze przypominac ze zachowanie kulturki obowiazuje ...
bo na inne posty odpowiadac przynajmniej ja nie bede )
SBS oficjalnie wypowiedziało wojnę sojuszowi HADES.
NA potwierdzenie tego i przedstawienie lekko sprawy załączam wiadomosc wysłaną do założyciela sojuszu HADES .
Witam,
Jaklo dyplomatka sojuszu SBS chciałam poinformować,a raczej ogłosić ze:
z Dniem dzisiejszym 7 luty 2011 r ...i godziny (kilka sekund po wpłynięciu Waszego kolona do naszego gracza Zeeus84) zostala wpowiedziana oficjalna WOJNA miedzy naszymi sojuszami.
Dokładniej to ujmując MY SBS wypowiadamy WAM wojne.
Wojna czyli zorganizowany konflikt zbrojny powoduje zerwanie jakichkolwiek relacji miedzy naszymi sojuszami ,a ze takowych nie bylo .....to nie pozostaje nam nic innego jak przejście do zbrojnych wystąpień ( czyt. wrogich atakow )
WOJNA toczyć się będzie miedzy sojuszami :
Stare Bractwo Stali iEnklawa( braterski sojusz)
vs
-HaDeS-i Akademia HaDeSu
Powód WOJNY
Powinien być Wam doskonale znany.
Wrogie ataki na naszego gracza z zamiarem przejęcia jego miasta. MY tego tolerować nie zamierzamy . (to tak w skrócie)
Jeżeli Wasz sojusz życzy sobie jakiś specjalnych warunków zakończenia wojny, to proszę mi je przedstawić.
Na inne wiadomości ,które miałyby na celu zmianę decyzji o wypowiedzeniu wojny, odpowiadać nie będę, gdyż nie ma takiej możliwości.
podpisana
wiki87
Wydaje mi sie za sprawa jest jasna i powod oczywisty....nie potrzebuje dodatkowych opisow sytuacji....Moge jedynie dodac ze wczesniej trwaly male akcje typu atak za atak...ale przeważyło wlasnie kilka atakow na gracza Zeus z zamiarem przejecia jego miasta z czego jedno przejeli a w drugim trwa okupacja.
Wydaje mi sie ze tyle wystarczy jezeli sie pojawia jakies nowe albo komus te informacje sie nie spodobaja i bedzie chcial cos dodac to oczywisce ulegna zmianie ....poprawie ...
Z racji tego (tu pozwole sobie na pewna prywate), ze jest to moj pierwszy raz ...czyli zalozenie tematu w takiej o to sprawie to nie bede ukrywac swego podekscytowania oraz z gory przeprosić za jakies niedociagniecia...
Zatem zapraszam wszystkich do dyskusji ,
czy zadawania pytań...oczywiscie nie musze przypominac ze zachowanie kulturki obowiazuje ...
bo na inne posty odpowiadac przynajmniej ja nie bede )