Każdemu nie dogodzisz, wyszło na nowy i jest nowy. Szybki stary system był ostatnio, fakt, że morale były no ale trudno. Grepo powoli umiera, więc nie ma co oczekiwać gruszek na wierzbie. Kiedyś wychodziły 2 światy, oba pełne teraz wychodzi 1 i prawie pusty, dzięki polityce Inno :/Kiedy ostatnio był szybki stary system bez morali? z 3 lata temu?
Już będą zaraz z 2 lata ;pKiedy ostatnio był szybki stary system bez morali? z 3 lata temu?
A wy od czego jestescie? Chociaż, co ja wymagam, niektórzy mają problem z odróżnieniem starego systemu z nowym xD Przy Nysie była farsa z długością okupki, najpierw 8, potem 24 a skonczylo sie na 12 bo nie daliscie graczom mozliwości wyboru 8 godzin tak jak na początku zostało obwieszczone. Przecież to jest co najmniej śmieszne.Jeśli tak jest, że widziałaś jak się ugadywali, to gdzie byłaś w trakcie głosowania i dlaczego nie zostało to zgłoszone?
No nie do konca tak jest, ale fakt, ze to stary system jest bardziej pokrzywdzony moralami, ale to pewnie przez to, ze wiecej zlotnikow na starym i przy morale wydadza wiecej hajsu na zloto. Od 2017 byla Rizinia bez morale, potem 8 swiatow z rzedu z morale. Na nowym systemie od 2017 tylko 2 swiaty bez morale (Cytera i Lapitos), teraz dzieki ankiecie bedzie trzeci. Ale w tym czasie bylo tez 5 swiatow na nowym z morale. Swiata obfitosci nie licze. Ogolnie na ostatnich 16 swiatow tylko 3 byly bez morale.Grałem byllis - morale , dyme - morale, katania- morale, nysa-morale jedziemy dalej a już nie będę tu wypisywał nowego systemu ile razy było bez morali, nowym graczom nie polecam grać na nowych systemach nie ma to najmniejszego sensu - zjedzą was od razu
hahhah ja to widze w ten sposób tak czy siak dla mnie to samo morale czy bez morale tylko róznica jest w tym ze złotnik nie zbuduje 10 k miasta i 2 palików na 5 k do konca ochronki i nie polata po mniejszych graczach co graja bez złota a tym bardziej jak przejmie jeszcze 2 miastaRozumiem od początku.
Nie pisałam o "po równo" w odniesieniu do światów z morale i bez, lecz bez morale stary i nowy system podboju. I jak doliczysz Oropos (3 miesiące przed Rizinią) to już jest po równo - 2 stary i 2 nowy. Bez morale.
Już się nie odzywam bo nie gram od pewnego czasu. I wolę nowy system podboju
Patrzysz przez pryzmat swojego doświadczenia na stary system. Prawda jest taka, że nowy jest dużo przyjaźniejszy dla nowych graczy, bo mogą łatwiej miasto zająć i łatwiej się zbunkrować deffem. Nowy gracz leci w deffa, zrobi bunkier, uczy się gry i mu można miasta pooddawać, żeby się nauczył grać.To że więcej złotników na starym systemie to bym się trochę kłócił