spartaker
Guest
Odp: Sigma Party
Lecąc kolonem 30 h na aktywnego to bez sensu
Jestem ciekaw czy joanici coś jeszcze powojuja
Lecąc kolonem 30 h na aktywnego to bez sensu
Jestem ciekaw czy joanici coś jeszcze powojuja
zawsze ciekawili mnie tacy ludzie,gostek ma mgliste pojecie nie tylko o sytuacji na sigmie ale wogole o grze(w akademi mial porobiony jakis badziew a brak najwazniejszych badan) a dyskutuje ze znawstwem kloszarda o jakosci rocznika alpagispartaker bez ciebie bylo caly czas, a jednak bardzo autorytatywnie sie wypowiadasz na temat, na ktory w sumie masz niewielkie pojecie, powtorze za kogutem - gratuluje fantazji![]()
dobrze napisales,widac dobra wiedze o sytuacji na grze,Słabi nie byli, a cuda wybudowali bo inteligentnie sie połączyli z 3-4 miesiące przed EC, zabezpieczając sobie tyły. Potem z tego co pamietam jakis sojusz córka (Joannici) oddał im Kolosa i tak zdobyli 4 z 7 cudów świata. Potem, kiedy już większość z nas przestawała grać były z 3 akcje na nasz cudak (RM) i chyba za 3 razem Wichry przejęły nam miasto na ogrodach i wsio się posypało wtedy. Co jak co to świat wygrali (chyba wybudowali 7 cudów?)Jak odszedłem jakoś w styczniu/lutym/marcu tamtego roku to nie wiem jak to się dalej toczyło. A co obecnie się dzieje Wichry dostają? Są jakieś nowe pakty sojusze?
nie ma co tez ukrywac ze wasz dyplomata byl genialny,potrafil w najbardziej goracym okresie przekonac glowne sojusze do ataku na nas,nawet Gwardie ktora deklarowala sie naszym sojusznikiemNo masz rację duża część graczy nie toleruje niestety EC i wielu odeszło przed jej rozpoczęciem lub po wybudowaniu 2-3 cudów;/ potem cóż z tego co pamiętam to tylko my (RM) jakkolwiek wam zagrażaliśmy i tworzyliśmy próby akcji na wasze cudaki niestety nieudaneWygraliście okazlaiście się wytrwalsi, lepsi, lepiej zorganizowaliście sobie miejsca na cuda i tyle. Nie ma co tutaj zwodzić nikogo za nos bo fakty mówia same za siebie...
No tak Ty wiesz coś o pokazywaniu skoro przejmujesz tylko miasta od swoich sojuszników ^^ więc nie ośmieszaj się takimi wypowiedziamino mamy nieaktywnych ktorych umiecie przejmowac ale poki co nie pokazaliscie nic poza tym![]()
Spartakers trochę jedzie po bandzie, CW dobrze rozegrało EC dlatego je wybudowali i wygrali. Z tego co ja sobie przypominam grube akcje się zaczęły dopiero po zbudowaniu 4-5 cudów nie od początku ery cudów.zawsze ciekawili mnie tacy ludzie,gostek ma mgliste pojecie nie tylko o sytuacji na sigmie ale wogole o grze(w akademi mial porobiony jakis badziew a brak najwazniejszych badan) a dyskutuje ze znawstwem kloszarda o jakosci rocznika alpagi
- - - Automatycznie połączono posty - - -
dobrze napisales,widac dobra wiedze o sytuacji na grze,
a co jest teraz? sytuacje na sigmie mozna porownac do rozgrywek w pilce,po wybudowaniu wszystkich cudow rozgrywki zostaly zakonczone,dyplomy rozdane,zawodnicy z pierwszego skladu odeszli z boiska(dotyczy to wszystkich glownych sojuszy na sigmie) a wbiegli rezerwowi i chlopcy do podawania pilek,rezerwowi pykaja sobie bez emocji,tylko dla przyjemnosci a chlopcy lataja z krzykiem po boisku,udaja doroslych i jak trafia do pustej bramki to uwazaja sie za zwyciezcow wszechswiata
zasady sa proste,po wybudowaniu cudow jest zakonczeniu rozgrywek na danym swiecie,wiec ciezko oczekiwac zeby aktywni gracze,wojownicy z charakteru,dalej tutaj siedzieli.No bo po co? Co tu jeszcze moga zdobyc? Tytul wielkiego budowniczego?A co do tego piłkarskiego porównania to nie wydaje mi się, jak ktoś gra taki szmat czasu a potem doczeka końca serwera grając ze swoimi sojusznikami to pokazuje klasę. Chociaż są i tacy którzy odwalili kawał dobrej gry i odeszli po cudach i są wymiataczami ale nie wszyscy do jednego wora.![]()
to fakt ze ciezko teraz powiedziec gdzie by kto byl indywidualnie,bo to i kasa sie liczy,z kim sie gra w soju no i kogo sie ma za przeciwnika,Byliby tam gdzie byli i przed zakończeniem, topkę pw zawsze i tak dominowało RPCJ z Kleopatrusem na czele. Z ehm "komnaty chwały" widzę 4-5 nicków którzy naparzali ostro i trzymali się w topce, pewnie gdyby grali byli by w okolicy Theressa. A Kleopatrus i tak by miał 10mln i więcej![]()
to fakt ze ciezko teraz powiedziec gdzie by kto byl indywidualnie,bo to i kasa sie liczy,z kim sie gra w soju no i kogo sie ma za przeciwnika,
natomiast jesli bierzesz za przyklad Theressa to cie informuje ze ona juz od roku nie gra aktywnie,teraz tylko pilnuje cudow
a co do Kleopatrusa to mielismy przyjemnosc rozegrac pare bitew zanim sie pozegnal,ale obawiam sie ze na koncowce to ktos inny gral na jego koncie