Wojna KP vs AH

• Rozpoczynający wątek Rozpoczynający wątek siba10
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Zamknięty.
Taki mocarz jesteś, jak rzadko kiedy udzielasz się podczas odbijania osad swoich sojuszników, Naprawdę podziw dla Gregorka, dzięki niemu jesteście do przodu... I nie, żebym innych waszych sojuszników nie doceniał hehe

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Robercik nie widzę sensu wdawać się w polemikę z osobą z zachwianiami emocjonalnymi ( bo jak inaczej określić taki wpis na dzielonym forum AH i KP : 'bum szaka laka zostaw mego ptaka:D' ) ...

Oczywiście , że dzięki Gregorkowi jesteśmy zdecydowanie do przodu ! bezsprzecznie się zgadzam ;) No , ale z pierwszym Twoim stwierdzeniem nie mogę się niestety zgodzić .. Zawsze wysyłam wszystkie ogniowki jakie mam do dyspozycji i zasięgu jeżeli podejmowana jest próba przerwania okupacji ;)

Hehe KP ma koalicje Ty wolisz robić fuzje:))

a jeszcze nie dawno nasze biremy stacjonowały w Twoich portach ;) ojj sodówka uderzyla do głowy jak widzę :D mieliśmy jedną poważną fuzję z ELIT , z tej fuzji w sojuszu pozostało 3 graczy ;) dwie pierwsze fuzję byly w pierwszych dwoch tygodniach po rozpoczęciu ;) więc kręgosłup sojuszu jest taki sam ;)

Mi nic do głowy nie uderzyło..czytam i oceniam wszystko w tym temacie:) ale jak sam zauważyłeś od momentu kiedy jeszcze wasze biremy stały u mnie wiele się niestety zmieniło.

Jest gruntowna różnica pomiędzy oceną obiektywną a subiektywną , nie każdy jak kesari potrafi zachować dystans ;) ty niestety do tych ludzi nie należysz ;)

Piszę jak ja to widzę mam do tego prawo jak każdy inny...ja bym wolał pooglądać jakieś raporty z tej wojny niż wasze potyczki słowne.. od tego jest PW-i to jest tylko moje zdanie tyle:) powodzenia KP:p

To juz 16 strona, a raportow ni ma :p
Wiem, ze kryjecie ta wojne jak najbardziej, ale raz na ruski rok dajcie raport, ale jak juz zadko to taki, ze sie chce powiedziec "wow" :D

może by tak założyć teat kłótnie? po to się wpisuje wojny, żeby moć pokazać raporty...
Proszę tu mały przykład:BD versus Never&KM. Zobaczcie, ile jest raportów na jednej i drugiej stronie

raporty są na odpowiednich ku temu forach :p Jaka u Was pogoda?:D
Ten temat został założony w celach propagandowych :p
dołączcie do walk zostaniecie zaproszeni do for wspólnych którejś z koalicji i będziecie mieli wgląd w raporty :p:D:D:D
Nikt Wam nie wspominał że ciekawość to ...:p

to dopiero pierwszy ;P jeden stopien mogę zejść i tak jestem w siódmym niebie dzisiaj ;P

to jak? ma ktoś raporty?

To juz 16 strona, a raportow ni ma :p
Wiem, ze kryjecie ta wojne jak najbardziej, ale raz na ruski rok dajcie raport, ale jak juz zadko to taki, ze sie chce powiedziec "wow" :D

ja dzisiaj nabiłem ponad 8k w agresorze na Eforze + 3k w deffie ;)

ale my nie chcemy potwierdzeń w słowach... poza tym wyobrażasz sobie soj, który wygłasza wszem i wobec, jaki to wróg jest dobry?

a czego się wstydzic ?
to tylko gra w której raz sie jest na górze raz na dole

ale własnie taka powinna byc dyskusja - uczciwa i bez tłumaczeń - brawo eforowie

Dokładnie. To jest tylko gra i klęski tutaj nie są żadnym wstydem. Dzisiaj przegrywam, a jutro wygrywam.

wiem, że nie ma się czego wstydzić, ale wiem też, że nie wszyscy to wiedzą... to jest problem dzisiejszego społeczeństwa- nie umie przegrywać, nie ważne czy w grze czy w realu :(

Gdybyś zapytał się o to kto wygrywa wojnę to by to inaczej wyglądało. Oby dwie strony tracą miasta więc i odpowiedzi byłyby różne pisane różnych punktów widzenia. Według mnie to jeszcze za wcześnie by typować zwycięzców, ale gdyby kesari zaprzeczył hardowi i zarzekał się, że tej całej sytuacji nie było to by się tylko ośmieszył a tak pokazał, że jest dojrzałą osobą i traktuje to wszystko jak zabawę, a nie walkę o życie.

miło poczytac madrych wypowiedzi
po raz wtóry szacun

pozatym co dadzą zaprzeczenia ?? wystarczy wejśc w statystyki i osoba dociekliwa sama dojdzie do wniosków - a wyciagnie odpowiednie dla siebi wzgledem osób , które beda kłamac - zgadza się ??

Status
Zamknięty.
Powrót
Do góry