DeletedUser2328
Guest
Twoje zachowanie jest poniżej wszelkiej krytyki Otóż niektórzy gracze skarżą się i przesylają pw. w którym to ludzie z KP wysyłają propagandowe inforacje mające na celu do doprowadzenia do destabilizacji sojuszu ! Piszecie do tych graczy , że mają pewne miejce u Was , piszecie do tych graczy , że jedyną osobą której pomaga się w sojuszu to ja ( co mnie sromotnie obraża , więc nie dziw się , że tak się do Ciebie odnoszę ) . I teraz mam pytanie : to ja zabrałem CI wioskę czy inni gracze ? jak wstaleś siedziało 400 birem do godziny 14 mojego wkładu własnego było 1k birem sojusz pomógł bo to jego obowiązek , myślałem , że będziecie wioskę odbijać , więc poprosiłem o wsparcie . A ty masz czelność pisać takie głupoty ?? Co Ty sobie myślisz ?? bo ja nie wiem .. Jak ktoś to kiedyś powiedział ta wojenka doprowadziła do zsunięcia się dwu tonowych klap na oczy .Szukanie pretekstów , aby obsmarować AH a FO spędza Ci chyba spędza Ci sen z powiek . Nawet Rychuu z ktorym nigdy większego zatargu nie miałem obraził mnie na pw.
Macie jakąś cholerną manie wielkości ? Najpierw sojusz z eforami , poźniej z Aniołkami , następnie Nemezis a teraz z Mroczną Armią . Przecież Mroczna Armia to do nie dawna wasz wróg ! posuniecie się do wszystkiego , żeby zdobywac kolejne miasta ? no to powodzenia bo my będziemy robić to samo w tym samym składzie
Macie jakąś cholerną manie wielkości ? Najpierw sojusz z eforami , poźniej z Aniołkami , następnie Nemezis a teraz z Mroczną Armią . Przecież Mroczna Armia to do nie dawna wasz wróg ! posuniecie się do wszystkiego , żeby zdobywac kolejne miasta ? no to powodzenia bo my będziemy robić to samo w tym samym składzie