Moze by mnie zachecilo, gdyby na start Immo dawalo 500 zlotka, i wszystkich doradcow na jeden tydzien za darmo. Zeby chociaz na poczatek wszyscy mieli no „prawie rowne szanse“.
Byloby tez fajnie gdyby nagrody za rozwoj miast z samouczka byly wieksze. Bo np. 5 zlotka jako nagroda jest smiechu warta.
Morale powinny zniknac. Jezeli juz by mialy byc , to max. na 3 tygodnie. Jak ktos nie moze, nie umie albo nie chce sie w tym czasie odpowiednio rozwinac, jego problem.
Immo robi nam fajne eventy, na ktore czesto wydajemy kupe kasy. Ale.. ile nagrod trzeba wyrzucic ?? Ekwipunek powinien byc darmowy do 20 miejsc, a pozniej mozna by bylo dokupywac miejsca bez ograniczenia, ale nie tak drogo jak teraz.
Urlop. Dlaczego jestem karana za to, ze wlaczam urlop ? Jesli mnie mozna wtedy atakowac, to ja tez chce atakowac az do momentu jak mi sie urlop wlaczy.
Zlomowanie mozna ograniczyc, jezeli gracz moglby tylko 3 razy podczas jednego swiata zmienic/opuscic sojusz. Jak czwarty raz by wyszedl, nie moglby juz wrocic do zadnego sojuszu, ani zalozyc swojego. Do konca swiata pozostalby sam.
Dawac mega atrakcyjne i niepowtarzalne nagrody za zbudowanie chociaz jednego cudaka. I w jakis sposob zablokowac rozdawanie koronek.
Wlasnie usuwam to konto, i zastanawiam sie czy drugiego tez nie usunac
Nie wiem czy zachecilo by mnie to do powrotu, jezeli by pare z tych punktow weszlo do gry.. Bo najwazniejsze w grepo to relacje z innymi graczami, jak jest dobra atmosfera, to gracze chetnie graja, i do gry wracaja. A na to to my juz sami mamy wplyw