Witam .
Angel jest naprawdę zgranym sojuszem, hehe
Nasz sojusz odkąd Angel zagościli na M65 przejął ich 11 miast, a w rewanżu my straciliśmy miast aż zero ^^ .
Przy niektórych podbojach nie było żadnych prób przerwania, a natomiast w nielicznych przypadkach takie próby już miały miejsce, lecz były to ataki okupowanych graczy ze swoich innych miast lub kolegów z sojuszu, niektóre ataki naprawdę były groźnie, mam tutaj na myśli atak gracza Michał 136 ( on również został przejęty ) ale miał on miejsce parę minut przed dojściem wsparcia ale i tak nie miał on szans na zniszczenie podboju . Kolejnym członkiem sojuszu Angel który próbował ratować kolegów był Pan Andrzej1959 , niestety ale jego ataki to było marne 60 statków ogniowych ( mówię oczywiście o tych najsilniejszych atakach ) z każdego miasta, lecz jakie to miało szansę z całą masą birem w porcie, żadnych .
Z tego co pamiętam, może się mylę gracze sojuszu Angel dwa razy chcieli podbić wioski naszych graczy, tylko że do utrzymania podboju nie wysyła się 100 birem ^^, tylko jeżeli ma się tyle osób w sojuszu to przynajmniej 500
Tak więc biorąc pod uwagę, że nas w sojuszu jest 43 osoby, a ich 170, to jest naprawdę szczyt niezorganizowania i żenady ...
A jeszcze dodam, że dostałem już parę wiadomości od Angeli że mnie będą atakowali i przejmowali, lecz do tej pory nie otrzymałem żadnego raportu z ataku, nie biorąc pod uwagę raportów o błyskawicy, hehe .
To tyle od mojej skromnej osoby, życzę powodzenia HEGEMONIUM i pozdrawiam
Ave Fulminata, ave Cezar .