Długo bardzo długo nie grałem więc podejrzewam ze Ci co teraz tworzyli MDG to nie Ci sami co za moich czasów dlatego szukam ludzi z orginalnego sojuszu a nie jakiś podszywanych. Jak już mówiłem ci co grali i graja nadal poznają mnie a ja ichMusiałeś bardzo długo nie grać, bo aktualne mdg zmieniło swoje logo już jakiś czas temu
Obecne prezentuje się następująco:
View attachment 14559
Czyli stare dobre MDG juz przestało istnieć szkoda bo gra z ludźmi którzy w nim byli to świetna zabawa była szkoda. szczególnie dobrze grało się z Turkiem jak tu jeszcze zagląda to pozdrawiam serdecznie chociaż od mojej ostatniej wizyty minęło mnóstwo czasu.Witaj Lord Fux ostatnio w MDG grałem na Katanii (2018), a jeszcze na Kasmanei (2020) spotkałem ich w pakcie. Chyba niewiele tam z oryginalnego składu zostało, choć teraz nie wiem, bo na nowym systemie klikam.
Zagląda mordoCzyli stare dobre MDG juz przestało istnieć szkoda bo gra z ludźmi którzy w nim byli to świetna zabawa była szkoda. szczególnie dobrze grało się z Turkiem jak tu jeszcze zagląda to pozdrawiam serdecznie chociaż od mojej ostatniej wizyty minęło mnóstwo czasu.
Grają na Istrosie obecnieZagląda mordo
Nawet gra lub grał niedawno pod szyldem MDG na jakimś serwie.