uuu a co tam sie wydarzyło ?Jestem zdruzgotany. Niektorym, tak z Pand , jak i ze Smokow popierniczyl sie real z glupia gierka. Nie mam ochoty w tym dalej uczestniczyc. Dla mnie tak jak pisal Ahmed to jak wyjscie grupy kolegow na boisko, raz sie gra razem , raz przeciwko. Mozna sie posprzeczac, ale na boisku, a nie poza nim. Dla mnie to gra i wcale wszystkie chwyty nie sa dozwolone. Po tym czego sie dowiedzialem nie widze swojej przyszlosci w Pandach, ani w zadnym z okolicznych sojuszy. Moze skoncze gre, moze popykam gdzies na glebokich peryferiach.
"Nosił wilk razy kilka ponieśli i wilka".Pasuje to przysłowie do Ciebie jak ulałŻegnam wszystkich. Szczególnie konfitury wszelakiej maści. I kradziejków.
Do zobaczenia na kolejnym serwerze z nowym podbojem.
AVE JA.
Mysle, ze Twoje slowa sa bardzo nie na miejscu. Lekko liczac 90 % graczy Pand byloby mile widziana w kazdym sojuszu na tym swiecie. To bardzo dobrzy gracze. Ty to wiesz tak samo jak ja. Malo tego jesli bedzie ich w Pandach mial kto zorganizowac to ten sojusz moze nadal byc bardzo silny. Spokojnie moze walczyc ze Smokami i Bumami jednoczesnie. No chyba , ze jeszcze ktos inny dojdzie do tej dwojki, wtedy juz nie dadza rady."mierność nad miernościami" aka "top 1 we wszystkim"
ciekawe gdzie się podzieją teraz te wszystkie podkulejogony jak nie idzie hehehhehehehe smuteczek