widze ze turgan ma caly czas problemy
skad mam info co się dzialo na troi? w przeciwienstwie do ciebie znam duzo osob z sojuszu hege i mam z nimi kontakt
wszystkiego cytowac na fo nie bede co mowili/pisali o tobie bo wystarczy poczytac twoje posty
W przeciwieństwie do mnie znasz dużo osób? Czyli teraz sądzisz, że ja grając ponad rok z nimi, i podobny okres przeciwko nim, ich nie znałem, ale Ty nie grając kompletnie na tym świecie jesteś bardziej poinformowany ode mnie?
U Ciebie jak już ktoś przedstawi swój pogląd to od razu pisała połowa sojuszu, a nawet cały
Jak ktoś czasem coś wspomni to znasz już połowę historii świata jak nie całą - lepiej od tych co grali
Chłopcze, Ciebie na tym forum nawet nie powinno być
co do kojiro to ani on nie jest z mojej ekipy ani ja z jego bo nasze sojusze walczyly ze soba na kalidonie - potem byla fuzja
mozesz sie bronic na fo piszac te glupoty ale prawda juz dawno poszla swiat gdy gracze hege dowiedzieli sie jak bylo z tym cudem
Nie musicie razem grać - pisałem o zachowaniu na forum.
Naprawdę tak było? Gdy gracze z Hege dowiedzieli się o tym, poszło to w świat?
Przecież to ja im to powiedziałem - choć jak wspomniałem, to nie jest potwierdzone info, ale prawdopodobne, bo do czynienia z tym nie miałem
Także masz niekompletne dane
co do wywalania z sojuszu to oczywiscie ze takiego gracza jak ty bym wywalil bo po co mi noobek ktory klepie swoje wojsko, nie pomaga innym i jeszcze donosi na swoich kolegow z sojuszu ?
Akurat dla sojuszu taki gracz może więcej niż cała reszta - zapytaj GPmastera
Jakby nie patrzeć - mam nie mniej wojska od Ciebie (choć nabijam pw) i przejmę 2x więcej wrogich miast
(bez konieczności rotacji) A wywalenie mnie z sojuszu można utożsamić z moim odejściem. I nie wiem czy owrzodzenie sobie podwórka jest dobrą sprawą, ale każdy ma inne predyspozycje do podejmowania strategicznych działań
Ponadto jak już mówiłem - wyrzucać sobie możesz swoich graczy - a jeśli nie masz styczności z serwerem to Twoje teorie są naprawdę żenujące i zbędne
Co do bana, to powinieneś go dostać Ty, za te głupstwa, które bezpodstawnie wypisujesz. Także echo - powtarzaj dalej co usłyszysz jak wiejska plotkara
Swojego rozumu za grosz ni masz