to Ty mnie szturchałeś w nocy jak się z boku na boczek przewracałem smacznie śpiąc
A bo chodziły słuchy, że nie lubisz spać, tylko wolisz złote ogrodzenia budować :/ musiałem sprawdzić
to Ty mnie szturchałeś w nocy jak się z boku na boczek przewracałem smacznie śpiąc
złote ogrodzenie to ja chwila moment budujeA bo chodziły słuchy, że nie lubisz spać, tylko wolisz złote ogrodzenia budować :/ musiałem sprawdzić
Potwierdzam, moje koty tego świadkiem XDzłote ogrodzenie to ja chwila moment buduje
Aż mi się przypomnialo jak postawiłeś od 0 do 25 w 48 sekund. W jakim szoku byłem że można skracać budowę, nawet jak idzie atak, kiedyś było 5 minut i bylem pewny że nadal to jestzłote ogrodzenie to ja chwila moment buduje
Kociątka R.I.P Ale fajnie było bo mi z zaskoczenia na plecki wskoczyłaś tym walcem na kozłachPotwierdzam, moje koty tego świadkiem XD
Cały ja xD A teraz uciekam do norki bo się boje Pana PonuregoAż mi się przypomnialo jak postawiłeś od 0 do 25 w 48 sekund. W jakim szoku byłem że można skracać budowę, nawet jak idzie atak, kiedyś było 5 minut i bylem pewny że nadal to jest
Chłopaku ale nikt nic nie ma do Cośków ich szanują bo na to zasłużyli swoją ciężką pracą i determinacją, zgraniem i zaangażowaniemEhhh w sumie to napisałem małe Cośkowe podsumowanie a tutaj taki syf się wylewa.
Co Was boli w tych Cośkach ?
Na jesień kolejny raz wbijamy małym Cośkowym składem i jak wbije Sigma czy Chwila to będą na zielono.
NIKT na FO nie będzie nam narzucał z kim mamy być na zielono a z kim na czerwono.
Hoplita ogarnij towarzystwo bo słabo to wygląda.
2 dni i będą nowe przy współpracy z lukig farm;d na razie współpraca jest zawieszona.Kociątka R.I.P Ale fajnie było bo mi z zaskoczenia na plecki wskoczyłaś tym walcem na kozłach
2 dni i będą nowe przy współpracy z lukig farm;d na razie współpraca jest zawieszona.
Nikt nie ma nic do cośków. Czytanie ze zrozumieniem się kłania.Ehhh w sumie to napisałem małe Cośkowe podsumowanie a tutaj taki syf się wylewa.
Co Was boli w tych Cośkach ?
Na jesień kolejny raz wbijamy małym Cośkowym składem i jak wbije Sigma czy Chwila to będą na zielono.
NIKT na FO nie będzie nam narzucał z kim mamy być na zielono a z kim na czerwono.
Hoplita ogarnij towarzystwo bo słabo to wygląda.
2 dni i będą nowe przy współpracy z lukig farm;d na razie współpraca jest zawieszona.
Święta są nie namawiaj Werki do złego xDjak zawieszona? cuda się skończyły!
Ja to bym już rozdawał.Dobra dobra, my tu zadymka ale alphahydranoid kiedy można się zgłosić po koronki?
To pamiętaj o mnieJa to bym już rozdawał.
Adasiu, pierwszy raz chyba z Tobą się zgadzam. Niech się wszyscy zamkną w tej chwili. Tobie oddajemy głos Adasiu. Prosimy o małe podsumowanie tego świata. Tyle czasu poświęciłeś na przygotowania, tyle wylałeś ironicznych komentarzy w kierunku Lisków na początku gry. Masz teraz głos. Zawsze tak ładnie robiłeś podsumowania kiedy udawało się wygrać. Liczymy teraz na coś od Ciebie. Dawaj Adaś, czekamy.Najlepiej niech się wszyscy zamkną
Ale ZA DARMOkoronki są do bani