Z tym, ze ja oceniam Twoj poziom gdy o ile mozna nazwac to poziomem. Nie wylatuje z tekstami, ze jestes idiotyczna choc nie ukrywam jak czytam Twoje przechwalki a widze tak nieudolnego gracza to usmiech pojawia sie na twrzy.
To gdzie Ty dziewczynko grasz to ja doskonale wiem zwlaszcza jak stajesz sie ofriara osób z mojego sojuszu.
To, ze na ksi gdzie pewnie poziom juz troche kuleje udalo Ci sie dotrwac do 70 miast i nie skonczylas jak farma jak np na Tau to nie znaczy, ze masz byc rozliczana tylko za ten swiat choc i tam Twoje osiagniecia moga zaimponowac malpie i to takiej, ktora dopiero zaczyna grac w gp.
Na Tau gdzie byl wysoki poziom zostalas farma i ucieklas bardzo daleko na odlegle morze gdzie nie ma Twoich wrogow, ktorzy Cie gnoili na Tau.
Tak się składa, że też nigdzie się nie ukrywam i doskonale mnie znasz bo przede mna i MDG uciekalas kolonem kilkanascie godzin aby jak najdalej od nas
hahahah na tau nie zaczela powznie grac

ucieklas noobie 2 morza od miejsca gdzie zaczynalas i od miejsca gdzie Ci miasta zabieralismy.
Zaczelas gre na odludzi od nowa pod ochronka nowego sojuszu zdala od powaznych wojen gdzie nic Ci nie zagraza i teraz ustalasz strategie gry i zaczniesz na powaznie grac?
Twoja strategia jest prosta uciec zdala od lepszych od siebie aby przetrwac i prowadzic farmerskie spokojne zycie podbijajac pocztkujacych noobow co sie loguja na swiat po pol roku.
Nie zamknelas ksi a juz polecialas na tau gdzie poziom przerastal Cie kilka razy mimo braku czasu na 2 swiaty zaczelas gre na trzecim ypls?
Mam nadzieje, ze dociera do Ciebie to jaki ubaw wszyscy maja z Twojego tlumaczenia

?
Piszesz, ze daleko mi do Ciebie np do tego co osiagnelas na swiecie Ksi.
Ok porownajmy:
ranking ogólny
Ty 33 miejsce
Ja na My top-2 (zanim nie zmienilem swiata) na Tau top-7 z tym, ze caly czas oddaje miasta by pdobijac na nowo wroga wiec zawsze jestem troche nizej niz bym mogl.
agresor
Ty top-45
Ja na My top-1 jeszcze kilka miesiecy po zakonczeniu gry na Tau obecnie top-3
obronca:
Ty top-58 ja na My top-1 po zakonczeniu gry jeszcze przez 4 miesiace top-1 bylem Na Tau top-1
Wojownik:
Ty top-47
Ja na My top-1 po zakonczeniu gry jeszcze kilka miesiecy top-1 na Tau top-1
Takze jak widzimy faktycznie nie dorównuje Twoim imponujacym osiagnieciom w grze. Gdybym gral tak marnie jak Ty to bym sie wstydzil tu tak wywyzszac jak Ty bo jestes zwyklym szarakiemw ta gre zdala od czolowki gdziekolwiek grasz a czasami jak cie czytam to wydaje mi sie jakbys na kazdym swiecie w scislej czolowce grala.
Pozdrawiam turek.